Skip Navigation Links

Atatürkçü Gençler Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor Kurulu’nun 19 Mayıs Anıtkabir Yürüyüşü CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi başkanlığında gerçekleştirildi.

Atatürkçü Gençler Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen başarılı sporcular Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı.
Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Anıtkabir ziyareti programı, Anıtkabir Aslanlı yolun başında ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerle bir araya gelindi. CHP genel sekreteri ve spor kurulu başkanı Akif Hamzaçebi başkanlığında yürüyüşün başlaması ve mozoleye çelen konulması ve saygı duruşu gerçekleştirildi. İkinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün lahit’ine çelenk konulması ve saygı duruşuyla sona erdi.
Ardından CHP Genel merkezi ziyaretiyle son buldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İle Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen programa katılarak memleketlerine geri döndüler.
Samandağlı Gençler Başkan Nehir’e Teşekkür Etti
Samandağ Belediyesi spor müdürlüğünün organizasyonuyla Ankara’da düzenlene etkinliğe katılan genç sporcular, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e bu imkanı sağladığı teşekkür ettiler.
Samandağlı gençler açıklamalarında :”19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı ve gençlik haftası kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlikte, atamızın huzurunda olmak bizlere mutluluk verdi. Cumhuriyetimizin değerlerine her zaman sahip çıkacağız. Atatürk’ün bize gösterdiği aydınlık, çağdaş, evrensel değerlerden, aydınlık yoldan ayrılmayacağız.” ifadelerine yer verdiler.
Balbay :”Sporcunun Zeki Çevik Ve Atatürkçü Olanını Çok Seviyoruz”
Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, “CHP Spor Kurulu’nun 19 Mayıs Anıtkabir Yürüyüşüne Genel Sekreterimiz Akif Hamzaçebi başkanlığında İzmir’den İstanbul’a, Ankara’dan Adana’ya, Zonguldak’tan Konya’ya tüm illerden genel sporcu ve yöneticiler katıldı. Sporcunun zeki, çevik, akıllı ve Atatürkçü olanını çok seviyoruz” dedi.
CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanı Burak Kimyonşan ve yönetim kurulu üyeleri etkinliğe katıldılar. CHP Samandağ İlçe eski başkanı İbrahim Aydoğan, CHP Genel merkezi ziyaretine katılarak gençlerle bir araya geldi. İbrahim Aydoğan, Meryem Kılıç, Tamer Apiş, Mehmet Kaynak partili gençleri ile günün anısına fotoğraf çekildiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet