Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antakyalılar HBB'nin İftar Sofrasında Buluştu

Antakyalılar HBB'nin İftar Sofrasında Buluştu

Antakyalılar HBB'nin İftar Sofrasında BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, paylaşma kültürünü pekiştirmek ve Ramazan ayının tüm maneviyatını hissedebilmek amacıyla kurduğu kardeşlik sofralarının ilkini, 17 Mayıs Perşembe akşamı Antakya Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla buluşturdu.
Yusuf Esatoğlu hocanın Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB daire başkanları ve yöneticileri, CHP il ve ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

BARIŞ VE KARDEŞLİK SORFRASINDA ORUÇLAR DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Barış, kardeşlik ve toplumsal huzur için Ramazan ayının coşkusunu ve sevincini paylaşmak amacıyla kurulan kardeşlik sofrasında Antakyalılar oruçlarını dualar eşliğinde açtı. Birlik ve beraberliğin pekiştiği iftar yemeğinde vatandaşlara, mercimek çorbası, tas kebabı, şehriyeli bulgur pilavı ve tatlı ikram edildi.
HBB tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan kardeşlik sofraları, mübarek Ramazan ayı boyunca il genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antakyalılar HBB'nin İftar Sofrasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş