Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yürüme Engelli Yüreği Engelsiz Ali Bey...

Mehmet Karaömer ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan yürüme engelli Ali Bey gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkardı.

Yürüme Engelli Yüreği Engelsiz Ali Bey...Web
TV

İskenderun   A+a-

 Gökyüzü Haberci Sitesinin özel haberine göre Tandem pilotu olan ve İskenderun Sportif Havacılık Kulübü'nde de eğitmenlik yapan Mehmet Karaömer ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan yürüme engelli Ali Bey gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkardı.
İskenderun Mithat Paşa İlköğretim Okulu’nda İlkokul öğretmeni olan Mehmet Karaömer aynı zaman da ek görev olarak Tandem pilotu olan ve İskenderun Sportif Havacılık Kulübü’nde de eğitmenlik yapıyor. İskenderun Devlet Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Mehmet Cesur, engelli bir memurlarının uçmak istediğini bunun mümkün olup olmadığını sorduğunda memnuniyetle kabul eden Mehmet Karaömer, ekip arkadaşlarıyla birlikte mesai bitiminde hastaneden aldıkları Ali Bey’i kendi köyü olan Suçıkağı Köyü yaylasındaki 900 m piste götürdüler. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından pilot arkadaşlarının yardımıyla yürüme engelli Ali Bey ve Mehmet Karaömer yamaç paraşütüyle pistten ayrıldılar. 25 dakikalık uçuşun ardından İskenderun Anıt alanı sahil meydanına yardımsız iniş yaptılar. www.gokyuzuhaberci.com
 
Uçuşun ardından Karaömer ‘Diğer benzer durumdaki arkadaşlara hatta engelsiz bireylere örnek olabilecek bir cesaretle uçuşumuzu tamamladık’ dedi.

Özel Haber : Gokyuzuhaberci.com

Yürüme Engelli Yüreği Engelsiz Ali Bey... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar