Skip Navigation Links

Şehir Ortasında Yangın Paniği

İskenderun Belediyesi karşısında uzun yıllardır hizmet veren Efes Döner Salonu'nda çıkan yangın korkuttu.

Gündem   A+a-

 
Önce Yangını Söndürdü Peşinden Konferans Verdi
 
İskenderun Belediyesi karşısında uzun yıllardır hizmet veren Efes Döner Salonu’nda çıkan yangın korkuttu.
Tüpün alev alması sonucu çıkan yangına ilk müdaheleyi çalışınlar yaparken, olay yerine en kısa sürede yetişen itfaiye faciayı önledi.
Çevrede de kısa süreli paniğe neden olan yangına ilk müdaheleyi yapan Efes Döner Salonu çalışanları, yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşadılar.
Yangının söndürülmesi sonrası meraklı kalabalık ve çevre esnafına ayak üstü bir konferans veren İskenderun Belediyesi’nin çalışkan İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, tüp alev alması halinde yapılması gerekenleri bir kez daha anlattı.
Her seferinde vatandaşlara uyarılarda bulunan Ömer Çolak’ı çileden çıkaran ise vatandaşların yangınlara müdahale yöntemleri.
Ömer Çolak vatandaşlara yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Tüp yandığı zaman hemen kaçmayın, ya söndürün ya da vanasını kapatın. Tüp patlamaz, şayet dükkan yanarsa dükkanın içerisinde tüp varsa o zaman kaçın. Tüp alev aldığı zaman hemen patlamaz. Tüp yandığı zaman mümkün olduğu kadar ıslak bir bezi üstüne atın ya da yangın tüpüyle müdahale edin. Her dükkanda bir yangın söndürücü mutlaka olsun. Yangın büyümeden yangın tüpüyle müdahale etmeniz burada ki faciayı önledi.”
 
 



Şehir Ortasında Yangın Paniği 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet