Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Mayıs Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

HBB Mayıs Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

HBB Mayıs Ayı Ukome Kurul Toplantısı GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısının Mayıs ayı oturumu HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen; 5’i ek gündem olmak üzere toplam 23 madde görüşüldüğü toplantıda,
Çevre Yolu Ekinci Kavşağı istikametinden gelen araç sürücüleri için tehlike oluşturdukları, ayrıca çevreyoluna katılım yapmak isteyen otobüslerin Çevre Yolu Otogar Kavşağı’nda uzun süre bekledikleri gözlemlenmiş olup, bahse konu otogar çıkış noktasıyla ilgili olarak belirtilen plana göre gerekli düzenlemelerin yapılması talebi kurul üyeleri tarafından görüşüldü.
Cemil Meriç Anadolu Lisesi bahçesinin park alanı olarak kullanıldığı, ancak öğrencilerin okula eğitim-öğretim saatlerinde kursiyerlerin çalışmalarının tehlike yarattığı, bu sebeple iki araç arası park etme eğitim çalışmaları ve sınavının Mustafa Kemal Mahallesi 27. Sokak ile Belediye Parkı arasında bulunan parsel üzerinde yapılması için gerekli izinlerin verilmesi talebi ise gündem maddeleri arasındaki yerini aldı.
Antakya ilçesi, İnönü Bulvarı’nın 75. Yıl Bulvarı ile kesiştiği notada bulunan üçgen ada ile orta refüjün, yan sokaklardan gelen araçların geçişleri sırasında karşı karşıya gelerek trafik güvenliği zafiyeti oluşturması sebebiyle, mezkur refüjün kapatılması talebi görüşülerek karara bağlandı.
 
 
 
HBB Mayıs Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar