Skip Navigation Links

İMEAK DTO Yönetimi Vali Erdal Ata’yı Ziyaret Etti

Hatay Valisi Erdal Ata, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

İMEAK DTO Yönetimi Vali Erdal Ata’yı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Erdal Ata’yı İskenderun çalışma ofisinde ziyaret etti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener’in eşlik ettiği ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Vali Ata’ya yeni yönetim kurulunu tanıtarak oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Hatay Valisi Erdal Ata, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla denizcilik sektörünün gelişmesinde önemli bir misyonu üstlendiğini belirtti ve geçtiğimiz aylarda yapılan seçimle görevi devralan Başkan Kutlu ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise başta denizcilik sektörü olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz açısından önemli her türlü çalışmanın içerisinde yer almaya çalışacaklarını belirterek ve Ata’ya nazik kabulünden dolayı teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet