Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TEK Kampüs Okullarında Mezuniyet Coşkusu

TEK Kampüs Okulları'nda öğrenim gören 8. sınıf ile 12. sınıf öğrencileri düzenlenen muhteşem törenle mezun olmanın sevincini yaşadılar.

TEK Kampüs Okullarında Mezuniyet CoşkusuWeb
TV

Eğitim   A+a-

 TEK Kampüs Okulları'nda öğrenim gören 8. sınıf ile 12. sınıf öğrencileri İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen muhteşem törenle mezun olmanın sevincini yaşadılar.
İskenderun'da ve bölgede son yılların en çok tercih edilen okulları arasında üst sıralarda yerini alan Tek Kampüs Okullarının mezuniyet törenleri renkli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu . Tören alanına farklı dans türü ve müziklerle gelen öğrenciler, diplomalarını danışman öğretmenlerinden aldılar.
TEK Kampüs Okulları’ndan mezun olan Arsuz Erdinç Otel Sahibi Münir Tultak’ın kızı Bedra Tultak da mezuniyet mutluluğunu ailesiyle birlikte yaşadı.
TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, yepyeni bir hayatın ve aydınlık bir geleceğin öğrencileri beklediğini vurgulayarak mezun olan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Ortaokullarda okul birincisi Ayşe Sude Yanık ile lise okul birincisi Ali Bayar,a başarı plaketleri kurucu Yılmaz Tunç tarafından verildi. Okul birincileri yaptıkları konuşmalarda duygusal anlar yaşanırken kendilerine emek veren Anne Babalarına öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür ettiler. Mezun olan öğrenciler onuncu yıl marşı ile birlikte keplerini havaya atarak bir birlerine sarılıp mezuniyetlerini kutladılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TEK Kampüs Okullarında Mezuniyet Coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş