Skip Navigation Links

“Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Mahallelerimizdeyiz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz Belediyesi Halk Buluşmaları” kapsamında Hacıahmetli ve Gözcüler mahallelerinde halkla bir araya geldi.

“Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Mahallelerimizdeyiz”Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi’nin belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu “Arsuz Belediyesi Halk Buluşmaları” etkinlikleri Hacıahmetli ve Gözcüler mahalleleriyle devam etti. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, CHP Arsuz Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Üyeleri, Arsuz Belediyesi Birim Müdürleri ve Muhtarlar Katıldı. Her zaman halkın yanında olduğunu sadece sözleriyle değil, faaliyetleriyle de gösteren Başkan Culha, halk buluşmaları olmasa da zaten her zaman halkla iç içe olduklarını, halkın sıkıntılarını, taleplerini, birebir dinlemeye gayret gösterdiklerini belirtti.
“Arsuzun bütün halkı bizim için çok önemlidir”
Nazım Culha, “Arsuzun bütün halkı bizim için çok önemlidir. Gözcüler ve Hacıahmetli halkının bize desteği, nezaketi, duruşu bizim için çok önem arz ediyor. Aslanlar gibi bizlere, partisine sahip çıkan bir mahallelerdir. Her türlü hizmeti hak ediyorlar. Bizlerde bu bağlamda elimizden gelen her hizmeti sunmaya çalıştık. Hepinizin bildiği ve gördüğü gibi Arsuz çok geniş bir alan ve yüzde doksanına yakını arazidir, tarladır yani, şehir değildir. Zaten bize 8 tane belde belediyesi teslim edildi. Ardından 25 tane köy. Köyden gelen mahallelerimizde ciddi anlamda sıkıntılar vardı. Biz bu kadar kısa zamanda ciddi bir refleks göstererek iyi bir ilerleme kaydettik ve birçok sorunu çözdük. Her zaman da çözmeye devam edeceğiz. Ben huzurunuzda teknik ekibime, idari ekibime, yardımcılarıma, meclis üyelerime ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sizlere teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin. Başarı bana ait değildir sadece. Bu bir ekip işidir. Büyük bir iştahla, bu ruhla çalışmaya devam edeceğiz. Geri kalan eksikliklerimizde en kısa sürede tamamlanacaktır. Biz meydanlarda çok fazla nutuk atmıyoruz, geçmişte de atmadık, şimdi de atmıyoruz, atmayacağız da. Biz dostuz, hepimiz arkadaşız burada, samimi bir ortamdayız. Dolayısıyla yapacağız dediğimiz bütün işleri yapacağız, o konuda her hangi bir sıkıntı olmaz.

“İnşallah bu küçük sıkıntılarda kalmayacak”

Daha öncede ifade ettiğimiz gibi ilçe belediyeciliği konumumuz, daha evvelki belde belediyeciliğinden daha farklı konumdadır. Büyükşehir belediyesi var, ilçe belediyesi var ve özellikle mahalleyi ilgilendiren hizmetlerin içerisine bu belediyeler dışında devleti ilgilendiren kurumlar var. Devlet Su İşleri (DSİ) gibi, TEDAŞ gibi, buna benzer kurumlar var. Biz bu mahallenin bu şehrin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu bizim değil demiyoruz. Bunu yaptırtmak için çabalıyoruz. 2014 ten 2018’e kadar elektrik konusunda inanılmaz bir ilerleme kat ettik. Küçük sıkıntılarımız kaldı ama elektrik konusunda da bölgemizde inşallah bu küçük sıkıntılarda kalmayacak. Değerli arkadaşlar, belediyenizle ilgili herhangi bir düşünceniz, endişeniz kalmasın. Mahalle toplantılarını elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Mahalle toplantılarımız olmasa da sürekli mahallelerimizin içindeyiz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Biz bu buluşmaları seçim söz konusu değilken planlamıştık. Biz seçimden seçime değil, her zaman mahallerimizdeyiz,” ifadelerini kullandı.
“Mahallelerin Tamamında 50,60 Yılın İhmal Edilmişliği Var”
Arsuz Belediyesi Halk Buluşmalarına katılan, CHP Arsuz ilçe Başkanı Av. Faik Çekin ise, “ Bizi coşkulu karşıladığınız için teşekkür ederim. Belediyecilik anlamında bu kadar mahalleye hizmet vermeye çalışıyorsunuz ve mahallelerin tamamında elli yılın, altmış yılın ihmal edilmişliği var. Bu kadar eksikliği, kısıtlı imkânlarınıza rağmen gidermeye çalışıyorsunuz. Bu hiç kolay bir şey değil. Ancak ben şunu söyleyebilirim ki gerek Arsuz belediyesi, gerekse büyükşehir belediyesi yoktan var ederek bu sorunları gidermeye çalışıyorlar. Ben burada belediye başkanıma, teknik ekibine, daire amirlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi, biz bu toplantıları seçim ortada yokken planlamıştık. Ama muhalefeti gafil avlamak için, hiç öngörülmeyen bir tarihte seçim kararı aldılar. Sorun değil. Biz her ortamında şunu söylüyorduk. Biz seçime her an hazırız, seçim kararı aldıklarında, 15 gün içinde hazırlığımızı yaparız, sahaya ineriz, çalışmaya başlarız dedik. Ve öylede oldu. Seçim listeleri biliyorsunuz, geçtiğimiz hafta askından indi ve kısa bir süre sonra bu listelerin son hali askıya çıkacak. Onları kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Ben kontrol ettim, bakmaya gerek yok deyip ihmal etmeyin. Çünkü ikinci listelerde de hatalar olabiliyor, o yüzden bakmanızda fayda var. Çünkü bir oy bile çok önemli. Türkiye’de biliyorsunuz ki en yüksek katılımın olduğu seçimde bile yüzde 86’larda kaldı. Bunun anlamı şu 7,8 milyona yakın oy kullanılmıyor. Ve emin olun bu 7,8 milyon oyun büyük bir kısmı bizim oyumuzdur. Bu konuda herkesin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Hep beraber 24 Haziranda ve 8 Temmuzda sandığa gidelim partimize en yüksek oranda oy çıkaralım. Ben bunun için gerekli her şeyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize şahsım ve partim adına bir kez daha teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum,” dedi.
 
 
 
 
“Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Mahallelerimizdeyiz” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet