Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sokak Hayvanlarına Destek Konserine Samandağlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Hayvanseverler, sokak hayvanları yararına Samandağ’da konser gerçekleştirildi.

Sokak Hayvanlarına Destek Konserine Samandağlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Yerel   A+a-

Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanları yararına konser Yeni Çarşı Konferans salonunda yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.
Hayvan severlere önce bir slayt gösterimi yapıldı. Açılış konuşmasında:” Dikkatsiz sürücülerden, onları zehirleyen hasta ruhlu canilerden kurtulabildikleri kadar bizimle yaşıyorlar. Yanından çekip gittiğimiz komşularımız, unuttuğumuz hayvanlara birazda olsa dikkat çekmek istediğimiz etkinliğimize hoş geldiniz. Sokak hayvanlarının ne durumda olduğunu slayt gösterimizle özetledik.”ifadelerine yer verdiler.
Genç sanatçılar Ceren Reyhan ve Güney Oruç orkestrasının sahne aldığı etkinlik coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.
Dayanışma konserini düzenleyen hayvan severler Meryem Ceritlioğlu, yaptığı açıklamada: ”Arkadaşım Leyla Reyhan ile birlikte sokak hayvanlarını tedavilerini, bakımlarını yaptırmak için destek amaçlı bu konseri organize ettik. İnsanların bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Unutmayalım! Sokaktaki canlarımız bize emanet. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Genç sanatçılar Ceren Reyhan, Güney Oruç‘a, ekibine ve Ali Meydan ‘a ve duyarlılık göstererek desteklerini esirgemeyen bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar