Skip Navigation Links

Minik Yüreklerden Annelerine Sürpriz

Doğa sevgisi ile büyüyen nesillerin yetişmesine ön ayak olan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu alanda yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi

Minik Yüreklerden Annelerine Sürpriz

Gündem   A+a-

Doğa sevgisi ile büyüyen nesillerin yetişmesine ön ayak olan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu alanda yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı personelleri, Defne Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri ile birlikte unutulmayacak bir etkinliğin altına imza atarak annelere sürpriz yaptı.
Anneler Günü münasebetiyle Büyükşehir personelleri ile birlikte saksılara çiçek eken ve ektikleri çiçekleri annelerine hediye eden miniklerin yaşadığı heyecan ve sevinç görülmeye değerdi.
HBB personelleri, bununla birlikte minik öğrencilere çiçek bakımı, doğa sevgisi ve doğanın korunması ile ilgili de eğitim verdi.
Gerçekleştirilen çalışma hakkında düşüncelerini paylaşan okul öğretmen ve idarecileri, eğitimin her kademesine destek sunan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekibine teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet