Skip Navigation Links

Bizler Sizlerle Neşeleniyor Gülüyor ve Huzur Buluyoruz..

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu tarafından düzenlenen ve Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde söyleşi programı gerçekleştirildi.

Bizler Sizlerle Neşeleniyor  Gülüyor ve Huzur Buluyoruz..Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu tarafından düzenlenen ve Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde Sosyolog Nurcan Özcan'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programı gerçekleştirildi.
Programa Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Eşi Yüksel Vurucu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda anne ve anne adayının katılımıyla gerçekleşti.
Açılış konuşmasını yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu özel günde gerçekleştirdiğimiz söyleşi programına geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Başkan Vurucu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. “Peygamber Efendimizin de dediği gibi “Cennet Anaların Ayakları Altında” diyerek siz değerli annelerimize ne denli kıymet verdiği bir kez daha ifade ederek, Annelerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Yılda bir kez kutladığımız Anneler Günü’nün aslında her gün olduğunu buradan bir kez daha dile getirmek istiyorum. Bu özel gün dolayısıyla, uzun bir zaman sonra annemi ziyaret ederek o mübarek ellerinden öperek hayır duasını aldım, buradan tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Sizler olamasaydınız, bence bu dünya da olmazdı. Rabbim sizlere güç kuvvet versin. Çünkü her evin direği annelerimizdir, kadınlarımızdır, kızlarımızdır. Onlarla evlerimiz neşeleniyor, yüzlerimiz gülüyor, onlarla huzur buluyoruz. Rabbim huzurumuzu bozdurmasın, sizleri eksik etmesin dedi Başkan Vurucu konuşmasının devamında, Belen Belediyesinin kadınlar ve annelere yönelik yaptığı hizmetleri anlatarak son olarak da Kahraman Şehit ve Gazilerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum diyerek, konuşmasına son verdi.
Ardından Belen Kaymakamı  Abdulaziz Aydın’da günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada “ Bu güzel gününüzü kutlayarak büyüklerimin ellerinden öpüyorum, nice anneler gününü sağlık ve sıhhat’le geçirmenizi diliyorum diyen Aydın, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. Aydın, “ Evlatları için can siper hane şeklinde çalışan, gayret gösteren, uykusuz kalan, kendi mutluluğunu evladının mutluluğuna yenileyen tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, anne adaylarımıza da inşallah hayırlı evlat nasip olmasını niyaz ediyor. Anneler gününüzü bir kez daha kutluyor saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Konuşmacı Sosyolog Nurcan Özcan’da Anneler günü dolayısıyla yaptığı söyleşide, ailede eğitim, çocuk geliminin önemi, anne ve kadın olmanın önemi, kadının çalışma yaşamında karşılaştığı zorluklar, aile içi problemler, eğitim düzeyi yüksek kadınların karşılaştığı sorunlar, eş’e ve çocuklarımıza hitap ederken dikkat edilmesi gereken hususlar konularında konukları bilgilendi.
Programın sonunda Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Eşi Yüksel Vurucu ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın söyleşi programına katılan Annelere hediye taktim etti ve program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 
 
 
 
Bizler Sizlerle Neşeleniyor  Gülüyor ve Huzur Buluyoruz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet