Skip Navigation Links

Arsuz’da “Mazi derin” diyenlerin…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmete giren Mazi Ocakbaşı, mazisi derin olanların mekanı oldu.

 Arsuz’da “Mazi derin” diyenlerin…  Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hani Arsuz’un maziden gelen samimi, sıcak ve büyülü atmosferini güzelleştiren bir mekan Mazi Ocakbaşı…
Arsuz’da yaklaşık 50 yıldır yatırımlarıyla dikkat çeken Tultak ailesinin önemli bir ismi Semir Tultak’ın, oğulları Barış ve Mahmut’la birlikte projelendirdiği konsept, her şeyin en ince detayına göre düşünüldüğü bir ortam olarak herkesin takdirini kısa sürede kazandı.
Günbatımında Maliye Kampı’nın yeşille mavinin sarmaş dolaş olduğu anlara şahitlik edebileceğiniz eşsiz bir manzarada keyifli bir ortam..
Mutfağında hazırlanan mezeler, et ve balık çeşitlerini anlatmaya bile gerek yok…
Konseptin derinliği insanı geçmişe götürüyor, keyifli ve derin sohbetlerin koyuluğunda, yine derinden gelen Türk Müziğinin unutulmaz şarkılarını dinleyerek mazinin derinliklerinde kaybolup gidiyorsunuz..
Efkarı katlayan 1970-80’li yılların Türk müziği klasiklerinin dinlendiği anlarda şarkılara eşlik edersin ve derin düşlere daldığın anlarda bir tebessüm belirir yüzünde… Ve mazi canlanır gözlerinin önünde..
Onun için et ve balık lokantasından çok daha fazlasını veren ocakbaşı konseptini restoran kültürüyle buluşturan güzel bir mekan oluşturulmuş..
Şöminesi, ocakbaşının sıcak ve samimi ortamında et ve balıklarınızı damak zevkinize göre pişirme zevkini yaşarken, neşeli sohbetinizi yaparak aileniz ve dostlarınızla hem karnınızı hem de gönlünüzü doyurabiliyorsunuz.
Aslında Mazi Ocakbaşı’nın konseptini anlatmaya gerek yok.. Yaşamak için 0326 643 26 17 rezervasyon yaptırmak yeterli…
 Genç erkek grubu ve hemen yanında ailelerin bir arada oturabildiği keyifle etlerin pişirildiği ortamı bir kez yaşayan müptelası oluyor..
Müşterilerin samimiyetle duygularını aktardığı Mazi Ocakbaşı’nda, maziyi yaşatan konsept için ‘Konuşmaya gerek yok her şey ortada” yorumunu yapanlar ağırlıkta…
Neşeli sohbet ortamında kadehlerini kaldırarak kutlamalarını yapan aileler, keyifli sohbetler içerisinde unutulmaz anlar yaşıyorlar.
Mazi Ocakbaşı konseptini yaklaşık 6 yıldır planlayan ve konseptin oluşma sürecini babası Semir Tultak’la beraber en ince detayına kadar projelendiren Turizm Otelcilik Mezunu Mahmut Tultak, sadece Arsuz’da değil, Hatay’da olmayan bir konsepti hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.
Mazi Ocakbaşı’nın şöminesi önünde gururla konsepti anlatan Mahmut Tultak, Arsuz’a değer katan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi ve “Mazi Ocakbaşı sadece bir lokanta değil, derin bir felsefenin ürünü” diyerek de müşterilerine mesaj verdi.
“Mazi Derindir” diyerek sözlerine başlayan Mahmut Tultak, babası Semir Tultak’a projesini anlattığı anlarda yaşadığı heyecanı ve konseptin hizmete girmesi sonrası yaşadığı mutluluğu anlatıyor.
Semir Tultak ise uzun yıllardır Arsuz’da yerli ve yabancı turistlere hizmet ettiklerini hatırlatarak, ustalık yatırımının Mazi Ocakbaşı olduğunu söyledi ve bu konsepti planlayan evlatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arsuz’da “Mazi derin” diyenlerin…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet