Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC'den Seçim Atağı..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 24 Haziran Seçimlerine hazır.

İGC'den Seçim Atağı..Web
TV

Gündem   A+a-

  İGC bünyesinde kurulan stüdyodan aday adayı ve ardından adayların sesleri facebook, instagram ve twiter üzerinden yüz binlerce kişiye ulaştırılacak.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, gelişen teknolojinin gerisinde kalmayarak bu seçimler öncesinde bambaşka bir yol izleyeceklerini söyledi. Bunu başarmak içi maliyeti oldukça yüksek olan bir stüdyo kurduklarını belirten İGC Başkanı, şöyle konuştu:
‘’Yüksek teknoloji içeren cihazların, ses ve ışık sistemlerinin bulunduğu İGC Stüdyosunda konuk edeceğimiz siyasilerimizle rahat bir ortamda söyleşi yapacağız. Canlı olarak tüm internet mecralarından yayınlayacağımız bu söyleşide, konuklarımıza bizim ve halkımızın merak ettiği soruları yönelteceğiz. İGC olarak seçimlere önemli bir katkımızın olacağını düşünüyoruz.’’
Deneme yayınlarının başarıyla sonuçlandığını belirten Başkan Cıncık, ‘’artık konuklarımızı almaya hazırız. Söyleşileri İskenderun da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren arkadaşlarımız yapacak.Bu proğramların halkımız tarafından ilgiyle izleneceğine eminiz.’’ Dedi.
 
 
 
İGC'den Seçim Atağı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş