Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Odin Butik Otel Arsuz’da Açıldı

Hatay’ın önemli turizm bölgelerinden birisi olan Arsuz yeni bir Butik Otel’e kavuştu.

Odin Butik Otel Arsuz’da Açıldı

Arsuz   A+a-

 İşletmesini Profesyonel, deneyimli turizmci Ogün Zidanoğlu ile ortağı Murat Aydın’ın yapacağı Odin Butik Otel, Arsuz protokolü ve kalabalık davetlilerin katılımıyla görkemli bir törenle hizmete açıldı.
 
Arsuz’un Akçalı mahallesinde hizmete açılan Odin Butik Otel’in açılış törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Arsuz Turizm Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, siyasi parti temsilcileri, bazı STK başkan ve temsilcileri, işletmecilerin yakınları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
 
Turizm işletmecisi Ogün Zidanoğlu yaptığı konuşmada geniş bahçeli ve havuzlu şık bir konaklama ve gastronomi mekânı olarak hizmet verecek otel ile ilgili bilgiler verdi. Zidanoğlu; Turizm yüksekokulunu bitirdikten sonra yıllardır Antalya bölgesinde sektörün çeşitli kademelerinde yönetici olarak çalıştığını, bilgi ve birikimlerini kendi memleketinde değerlendirmek amacıyla bu oteli yine kendisi gibi sektörde tecrübeli ortağı Murat Aydın ile birlikte açtıklarını söyledi. Ogün Zidanoğlu; “Odin Butik Otel Siz değerli misafirlerimizi, kusursuz hizmetin konforla buluştuğu, çok özel konaklama ve restoran hizmetleri ile dolu ayrıcalıklı bir dünyaya davet ediyoruz” dedi
.
Törende kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazıl Culha, otelin genç ortaklarından Ogün Zidanoğlu ile ailesini yakından tanıdığını ve başarılı olacağına inandığını söyleyerek, otelin hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, ilçede açılan her işyerinin kente istihdam ve katma değer sağladığını belirterek; “her yeni yatırım Arsuz’a ve turizm sektörüne değer katıyor. Genç girişimcilerden umutluyum onlara başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından, protokol üyeleri kurdeleyi hayırlı olsun dilekleriyle alkışlar arasında kestiler.
 
Butik oteli gezen Kaymakam Sarı ve Belediye Başkanı Culha’ya, otel ile ilgili bilgiler veren işletmeciler, Otel’de havuz, kafe bar ve mangal hizmetinin de bulunduğunu, söyleyerek, “Tek sıkıntımız internet hattının olmaması. Arsuz gibi turistik bir kentte henüz internet altyapısının tamamlamamış olması büyük bir eksikliktir” dediler. Kaymakam Sarı ve Belediye Başkanı Culha, internet hattı sorununun giderilmesi için girişimlerde bulunacaklarını dile getirdiler.
  
Hizmete açılan Odin Butik Otel’de bulunan havuz bar, yaz sezonunda 10:00 ila 24:00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayrıca Bahçe ile birlikte kır düğünü, nişan, sünnet, havuz başı eğlenceleri, havuz başında nargile keyfi, canlı müzik organizasyonları, iftar organizasyonları, gibi özel günlerde de hizmet verebilecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş