Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye Gençlik Konseyi Üyeleri İskenderun Belediyesini Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve program için İskenderun’a gelen Türkiye Gençlik Konseyi Zonguldak İl Başkanlığı üyeleri İskenderun Belediyesine ziyarette bulundu.

Türkiye Gençlik Konseyi Üyeleri İskenderun Belediyesini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcıları Halim Öztaş, Cemil Çengel ve meclis üyeleri tarafından karşılanan gençlik konseyi üyelerine İskenderun ve belediyenin çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi.
Ziyaret amaçları hakkında bilgiler veren Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkan Yrd. Kasım Bağdu, “Türkiye Gençlik Konseyi Zonguldak İl Başkanlığı üyelerimiz “Gönül Bağı” projesi kapsamında İskenderun’a geldiler. Burada eğitim gören Suriyeli ilkokul öğrencilerine kendi aralarında topladıkları kırtasiye, giyecek ve çeşitli yardımları verecekler. Türkiye Gençlik Konseyi olarak Türkiye’nin birçok yerinde aktif bir şekilde çalışıyoruz. “Türkiye Gençlik Konseyi” olarak sorumluluk alan ve problem çözme becerisine sahip, okuyan, araştıran, sorgulayan geniş ufuklu bir gençlik oluşturma çabasındayız. “dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcıları Halim Öztaş ise “Türkiye Gençlik Konseyi Zonguldak İl Başkanlığı üyelerini ağırlamaktan son derece memnunuz. Sizlerin bu anlamlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Gençlerimizin toplumsal konulara duyarlı olmanız çok önemli. İskenderun Belediyesi olarak her zaman sosyal projelere ve eğitime destek olduk olmaya devam ediyoruz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar