Skip Navigation Links

Emekli Astsubaylar Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirtti.

Emekli Astsubaylar Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun şube Başkanı Kazım Çakır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Temad'ın Türkiye'deki konumu çok önemli. Şanlı Türk Ordumuzun bünyesinde görev yapmış çok değerli dostlarımızın, emeklilik hayatlarında aktif bir şekilde çalışmalarını, faaliyetlerini takdir ediyorum. Belediye ile TEMAD'ın işbirliğinin her zaman iyi bir şekilde devam edeceğini belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun şube Başkanı Kazım Çakır” zaman zaman belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu çalışmalar ışığında; derneğimizin ve üyelerimizin gelişimine destek olmak, katılımcı demokrasinin kurallarını uygulayarak, karşılıksız ve gönüllülük esası çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra hem üyelerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak hem de ülkemiz ve toplumun yararına olacak sosyal ve kültürel olan her türlü çalışmaları yapmakta, yapılanları da desteklemekteyiz.”diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil konukları ile bir süre sohbet etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet