Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırmızıoğlu : '24.Haziran'da Zincirleri Kırmak İçin 24 Saat Çalışıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’daki  önemli isimlerinden birisi şüphesiz ki Dr. Riyat Kırmızıoğlu.

 Kırmızıoğlu : '24.Haziran'da Zincirleri Kırmak İçin 24 Saat Çalışıyoruz'Web
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz dönem İskenderun, Arsuz adayı olarak başladığı çalışmalarında örgütünün emrinde  tüm Hatay'ın adayı olarak gerçekleştirdiği  inanılmaz seçim kampanyalarıyla fark yaratan  Dr.Riyat Kırmızıoğlu, hiç ara vermediği sahadaki siyaset çalışmalarına 24 Haziran sürecinde hız verdi.
Doktor Riyat Kırmızıoğlu, geçtiğimiz dönem ilk aday adaylık açıklamasında CHP iktidarına olan inancını “Ben Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında Hatay Milletvekilliği için yola çıktım. CHP iktidarında sağlık alanında ve örgütlenmede görev almak iddialarıyla hizmet edeceğim” diyerek özetlemişti.
Bitmek bilmez enerjisiyle Hatay’da basılmadık bir karış toprak bırakmayan, halkın gönlüne dokunan güçlü hitabeti ve çalışmalarıyla, toplumsal konulara duyarlılığıyla halkın sevgilisi olmayı başaran Dr. Riyat Kırmızıoğlu,  bu dönem de heyecanı ve enerjisiyle favori isimler arasında gösteriliyor. 
 Eşi Dr.Selda Kırmızıoğlu ile birlikte   samimi ve içten  aynı zamanda güleryüzlü ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerinde topluyorlar.
 Hatay’ın 15 ilçesinde parti emektarlarının ve örgütlerinin eşliğinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğindeki CHP politikalarını sahada ilmik ilmik işleyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bilgi, birikim, donanımını halkın hizmetine sunmaya devam ederken, edindiği tecrübeyi ve enerjisini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hatayın ve ülkemizin tüm vatandaşları için ayrıştırmadan adalet ve eşitlik  ilkesiyle  yaşama geçirmek istiyor.
 
 
 
 
 Kırmızıoğlu :
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar