Skip Navigation Links

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Start Aldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, attığı güzel golün ardından önce çiçek takdim etti, daha sonra da pilav dağıttı.

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Start Aldı

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 34.üncüsü düzenlenen geleneksel Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Körfez grubu karşılaşmaları, şöhretlerin yaptığı gösteri müsabakasıyla start aldı.
2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın başlama vuruşunu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Beyaz takımın gollerini Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Feyruz Günay, Kırmızı takımın gollerini ise Bülent Kalın ile Cengiz Dev attı. Karşılaşmayı Mehmet Ali Kozan, Esat Ferruh Polat ile Onur Dönmez yönetti.
 
Başkan Lütfü Savaş Pilav Dağıttı
 
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında start alan 34. Erhan Aksay Futbol turnuvasının açılışında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 90 dakika oynadığı müsabakanın ilk golünü attı. Başkan Lütfü Savaş, 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ardından Turnuvaya emekleri geçenlere çiçek takdim etti ve ardından da davetlilere pilav dağıttı.
 
Turnuvada Bu Haftanın Maçları
 
8 Mayıs 2018 Salı saat 19.00. Mehmet Boşnak Yıldev Spor - Eşref Dönmez Biçer Beton Spor. Saat 21.00. Murat Aygörmez TCDD İskenderun - Süleyman Güleryüz Demir Spor.
 
9 Mayıs 2018 Çarşamba. Saat 19.00. Denizgücü Kantin - Refik Çoğum Arsuz Belediyesi. Saat.21.00. Beyazıt Kelleci H.B.B. İskenderun - Mehmet Diner Aşkarbeyli Spor.
 
10 Mayıs 2018. Perşembe. Saat 19.00. Cevdet Uygun Bülent Reklam - Özel Palmiye Hastahanesi. Saat 21.00. İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı - Şehit Enver Durmaz Şarkkonak.
 
12 Mayıs 2018 Cumartesi. Saat 18.00. Refik Çoğum Arsuz Belediyesi - Selim Kurt Karayolları, Saat. 19.45. Recep Bakıcı Erzin Veteranlar - Rasim Bulut Fenergücü. Saat 21.30. Cemil Soley Körfez Demirgücü - Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 34.üncüsü düzenlenen geleneksel Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Körfez grubu karşılaşmaları, şöhretlerin yaptığı gösteri müsabakasıyla start aldı. 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın başlama vuruşunu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptı.
Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Beyaz takımın gollerini Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Feyruz Günay, Kırmızı takımın gollerini ise Bülent Kalın ile Cengiz Dev attı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet