Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil: Uçurtma Şenliğine Tüm Halkımız Davetlidir

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 8 Mayıs 2018 Salı günü anıt alanında gerçekleştirilecek ‘Uçurtma Şenliğine’ İskenderun halkını davet etti.

Başkan Seyfi Dingil: Uçurtma Şenliğine Tüm Halkımız Davetlidir

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘Uçurtma Şenliği’ Çocuk etkinliklerinin Salı günü saat:16.00’da yapılacağını söyledi.
Minik Öğrenciler Katılacak
Düzenlenen etkinliklere her geçen gün bir yenisini eklemeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanında çocuklarımıza yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Çeşitli organizasyonlara destek oluyor farkındalıklar oluşturuyoruz. Bu etkinliğimizde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettik. Çocuk Hakları komitesi koordinesinde sosyal uyum projesi kapsamında düzenlenecek olan etkinliğe ilkokul dört ve tercihen ortaokul öğrencileri ile Suriyeli çocuklarda katılacak” dedi.
Çeşitli İkramlar Yapılacak
Düzenlenen etkinlikte çeşitli ikramlarında yapılacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Etkinlikte yaklaşık 500 kişilik dürüm, ayran ve su dağıtımı yapılacak. Çok güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. Şuanda hazırlıklarımız son aşamada. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Bu vesile ile halkımızı anıt alanında düzenlenecek olan etkinliğimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar