Skip Navigation Links

İDÇ MTAL Ailelerle Buluşuyor

İskenderun Demirçelik Mesleki ve Anadolu Lisesi, öğretmen, öğrenci ve velileriyle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

İDÇ MTAL Ailelerle Buluşuyor

Eğitim   A+a-

Okulun bulunduğu mahallede tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin evlerini ziyaret eden öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan heyet, çeşitli küçük arızaları giderdi ve bakımlar yaparak insanları mutlu etti.
Evlerdeki elektrik ve su tesisatı başta olmak üzere küçük arızalara sihirli dokunuşlar gerçekleştiren heyet, bakımı yapılması gereken birçok yere de müdahale ederek vatandaşları sevindirdi.
Maddiyattan çok manevi dokunuşların, dayanışmanın ve iyilik yapmanın önemine vurgu yapılan sosyal sorumluluk projesi büyük takdir topladı.
Okuldan yapılan açıklamada şöyle denildi; okulumuzun meslek liseleri hayatlara dokunuyor projesiyle yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi suretiyle toplumsal duyarlılığın arttırılması, okulumuzun tanıtılması, öğrenci ve öğretmenlerimizin toplumla bütünleştirilmesi hedeflenmiştir. Bu anlamda okulumuzun bulunduğu mahallede tespit ettiğimiz yoksul ve muhtaç durumdaki kişilere aile okul öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde evlerin bölümlerinin küçük bakım ve onarımlar yapıldı ve onları sevindirecek mutlu edecek maddi ve manevi dokunuşlar ile hayatlarını kolaylaştırıcı bilgiler verildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
0047 7 Mayıs 2018 Pazartesi
Reklam yapmassaniz daha iyi olurdu. Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi lazım. genede Allah kabul etsin
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet