Skip Navigation Links

Hafta Sonu Spor Karşılaşmaları

Hafta sonu spor karşılaşmaları tamamlandı.

Hafta Sonu Spor Karşılaşmaları

Spor   A+a-

İskenderun Belediye Spor 6 Nardüzü Gençlik 1
 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Ligi (C) grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Nardüzü Gençlik Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 6-1 mağlup etti. İskenderun Belediye Spor'un gollerini Cemil Devrim (4), Kaan Piren ile Cuma Coşkun attı.
 
 
 
Karaağaç Spor (U-17) Takımı Şampiyon
 
Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler ligi (C) Grubunda ligi göğüsleyen takım Karaağaç Spor oldu. Karaağaç Spor (U-17) Futbol takımı Arsuz Umut Gençlik Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 6-0 mağlup etti. Karaağaç Spor'u farklı galibiyete taşıyan golleri Sabit Köklü (3), Oktay Zorlu (2) ile Beyhan Güler attı. Alınan bu sonucun ardından puanını 36 ya çıkartan Karaağaç Spor (C) grubunda şampiyon oldu.
 
Şampiyon olan Karaağaç Spor'un şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Mustafa Bayraktar tarafından verildi.
 
 
Karaağaç Spor (U-13) Takımı Şampiyon
 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-13) Ligi (E) grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, Arsuz Umut Gençlik Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 3-2 mağlup etti. Karaağaç Spor (U-13) takımı (E) grubunda 34 puan toplayarak şampiyon oldu. Karaağaç Spor'a şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan yardımcılarından Mustafa Bayraktar tarafından verildi.
 
Arsuz Gözcüler İle Arsuz İlk Adım Spor Baraj Maçı Yapacak
 
Hatay Amatör küme (U-13) Ligi (D) grubunda mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor ile Arsuz İlk Adım Spor, ligi 38'er puan ile kapattılar. Hatay Futbol Tertip Kurulun tarafından yapılan açıklamaya göre, ligi 38'er puanla kapatan ve ikili averajda da eşit durumda olan Arsuz Gözcüler Spor ile Arsuz İlk Adım Spor takımları şampiyonu belirlemek amacıyla baraj maçı yapacaklar.
 
 
 
 
Arsuz Karaağaç Spor 1967 Şampiyon
 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (U-19) Gençler ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Esen Gençlik Spor ile Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımları 3-3 berabere kaldılar. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımı (C) grubunda 35 puan ile şampiyon oldu. Arsuz Karaağaç Spor 1967 futbol takımı 2018-2019 futbol sezonunda Hatay 1. Amatör küme (U-19) Gençler liginde mücadele etmeye hak kazandı.
 
 
 
İskenderun Kayra Spor Şampiyon
 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler ligi (D) grubu karşılaşmalarına devam edildi. Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Payas Spor (U-17) takımını 4-2 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Adem Uyanık, Nesim Karanfil ile Musa Çetindemir'in yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayra Spor'un gollerini Emre Nur (3) ile Mehmet Tüfekçi atarken, Payas Spor'un gollerini de Batuhan Öncü ile Yusuf Tamuk attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayra Spor, 35 puan ile ligin bitmesine 1 hafta kala grubunda şampiyon oldu.
 
İskenderun Kayra Spor'a şampiyonluk kapasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan yardımcılarından Mustafa Bayraktar tarafından verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet