Skip Navigation Links

Onurlu Kulübün Onurlu Hocaları

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor

Onurlu Kulübün Onurlu Hocaları

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor'un bu sezon girdiği maddi kriz, az daha Turuncu Beyazlı takımın düşmesine neden oluyordu.
 
Teknik Direktör Ergün Aytekin, yardımcıları Fatih Çağlın, Emrah Volkan Sayılgan, Orhan Közig ile Oğuzhan Doğar, Erzin Belediye Spor'un girdiği maddi kriz ile boğuşmasına rağmen hiç bir zaman kulübü yüz üstü bırakıp gitmediler.
Zaman zaman da yönetim ve futbolcular arasındaki maddi sorunları kamuoyundan saklamayı da başardılar. Antrenmana çıkmayan futbolcuları da ikna eden Teknik Direktör Ergün Aytekin ve ekibi, tüm olumsuzluklara göğüste gererek, Turuncu Beyazlı camianın gönlünde taht kurdular.
Böyle hocalar çoğu kulübe kısmet olmaz. Spor kamuoyu adına Teknik Direktör Ergün Aytekin'e, yardımcıları Fatih Çağlın'a, Emrah Volkan Sayılgan'a, Orhan Közig'e ve Oğuzhan Doğar'a teşekkür ediyoruz.
 
Sahada onurlarıyla mücadele etmeleri sonucunda ligde kalmayı başarmalarında büyük emekleri olan tüm futbolcuları da kutluyoruz.
 
Şimdiden Önlem Alınmalı
 
Erzin Belediye Spor'un yönetimi tüm imkanlarını seferber etmesine rağmen, yöre iş adamlarından gerekli destek gelmedi.
 
Eğer Erzin Belediye Spor, bu sezon amatör kümeye düşse idi, 1 Milyon Dolar harcasanız tekrar Profesyonel lige çıkarmanız mümkün değildi.
 
Tüm olumsuzluklara rağmen, yönetimiyle, Teknik heyetiyle Futbolcusuyla ve taraftarlarının desteğiyle ligde kalmayı başaran Erzin Belediye Spor'u şimdiden önlem almaya ve yöre iş adamlarımızı desteğe davet ediyoruz...
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet