Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor'da Ligde Kalma Sevinci

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural ile yönetim kurulu üyeleri futbolcuları tebrik etti.

Erzin Belediye Spor'da Ligde Kalma Sevinci

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele den Erzin Belediye Spor, ligin son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvar Spor'u Samet Taş, Nureddin Ersoy ile İzlem Anıl Balakkız'ın golleriyle 3-0 yenerek, ligde kalmayı başardı.
 
Erzin Belediye Spor'a Tebrik Yağmuru
 
Haftalardan beri diken üstünde ligde kalma hesapları yapan Erzin Belediye Spor'un yüzü son haftada güldü. Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor'un ligde kalmasının ardından tebrikler gelmeye başladı.
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
 
Nureddin Ersoy'un Güzel Penaltı Golü
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediye Spor'un takım kaptanı Nureddin Ersoy'un güzel golü görülmeye değerdi.
Müsabakanın 39. dakikasında Erzin Belediye Sporlu Mert Narin'i rakip takip defans elamanı Aytek'in düşürmesinin ardından kazanılan penaltı atışında Nureddin Ersoy, kaleci Süleyman'ı bir tarafa, topu da diğer tarafa göndererek attığı golle camiasını rahatlattı.
 
Erzin Belediye Spor'da Gol Sevinci
 
Karşılaşmanın 24. dakikasında rakip takım Halide Edip Adıvar Spor'un kalecisi Süleyman'ın sektirdiği topu kapan Erzin Belediye Spor'lu Samet Taş, attığı golün ardından ağladı.
 
Oyuna Girdi 45 Saniye Sonra Gol Attı
 
Karşılaşmanın 71. dakikasında Mert Narin'in yerine oyuna giren Erzin Belediye Spor'lu İzlem Anıl Balakkız, attığı golün ardından mutluluğu hocaları ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
 
Ender Gör 18 Yaşında Takım Kaptanı Oldu
 
Erzin Belediye Spor'un alt yapısında yetişen ve küçük yaşlarda Profesyonel olan ve geleceğin yıldız futbolcuları arasında gösterilen 18 yaşındaki Ender Gör, takım kaptanı oldu.
Takım kaptanı Nureddin Ersoy, 80. dakikada oyundan çıkarken kendi yerine giren Ender Gör'e takım kaptanlığını teslim etti. Bu hareket taraftar tarafından ayakta alkışlandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet