Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Kent Konseyi'nden Doğa Yürüyüşü

HBB Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve beraberindeki heyet 5 Mayıs Cumartesi sabahı bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

HBB Kent Konseyi'nden Doğa YürüyüşüWeb
TV

Hatay   A+a-

 Doğanın korunması ve spor ile sağlıklı yaşama önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve beraberindeki heyet 5 Mayıs Cumartesi sabahı bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
 
Gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde Kimyon ile HBB Kent konseyi üyelerinin yanı sıra MKÜ (Mustafa Kemal Üniversite ) öğrencileri de Hatay'ın doğal güzelliklerinin tadını doyasıya çıkardı.
 
SPORUN İNSAN HAYATINDAKİ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
 
Geliştirdiği projelerle Hatay halkının takdirini kazanan HBB Kent Konseyi üyeleri, gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ile sağlıklı bir yaşam için sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekti.
 
ORMAN YANGINLARINA VURGU YAPILDI
 
Yakın zamanda Arsuz ilçesinde çıkan orman yangın ile binlerce hektarlık alanın yanarak kül olduğuna da değinen Başkan Kimyon, yaklaşan yaz aylarında yeşili korumak adına insanların daha bilinçli davranmaları gerektiğini belirtti.
 
HBB KENT KONSEYİ ÜYELERİNDEN HATAY'A DAVET
 
Yürüyüşün sonunda HBB Kent Konseyi üyeleri, ülkenin farklı yerlerinden Hatay'ı ziyarete gelen tüm misafirlerin Hatay'ın eşsiz doğa harikalarını görmeye davet etti.
 
 
 
 
HBB Kent Konseyi'nden Doğa Yürüyüşü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar