Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti'nin İlk Öğrenci Milletvekili Hedefi

AK Parti Hatay 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım toplantısı İskenderun Karayılan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

AK Parti'nin İlk Öğrenci Milletvekili Hedefi

Politika   A+a-

 Toplantıya katılan aday adayları arasında en büyük ilgiyi, genç ve başarılı hukukçu Ecrin Nazlı İnan gördü.
Fikirleriyle, duruşuyla, davetlilerin ilgi odağı haline gelen 23 yaşındaki AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Ecrin Nazlı İnan, seçilirse “AK Parti’nin İlk Öğrenci Milletvekili” unvanıyla Hatay’ın siyaset tarihinde bir ilki yaşatacak. Ayrıca, AK Parti’nin misyon ve vizyonunda yer alan, gençlerle birlikte hareket edeceği 2023 hedefini de gerçekleştirmiş olacak.
 
HATAY’A HİZMET KUTSAL BİR GÖREVDİR
Yoğun kalabalığın katıldığı aday adayı tanıtım toplantısında konuşan genç hukukçu Ecrin Nazlı İnan büyük destek gördü. Hataylılar’ın büyük teveccühünü kazanan Ecrin Nazlı İnan, “Uluslararası şer odaklarının ve yerli işbirlikçilerinin ülkemiz üzerindeki oyunlarını boşa çıkarmak adına 17-25 komplosu ve en nihayet 15 Temmuz alçak darbe girişimi gibi her kritik anda üstümüze düşeni yapmak adına orta yere dikildik şükür. 16 Nisan referandumu halk merkezli sistem değişikliği idi 24 Haziran bu sistemin devreye gireceği tarih olacak. Türkiye'nin büyük dönüşüm sürecinde milletin merkeze yürüyüşü devam edecek. Bir parçası olduğum bu kutlu yürüyüşe eğer Sayın Cumhurbaşkanımız teveccüh gösterirlerse bundan sonra kısmetse milletvekili olarak devam etmek istiyorum. Biliyorum ki; Hatay'ımıza hizmet, insanımıza hizmet bizim için kutsal bir görevdir ve biz bu kutlu göreve talibiz. Doğduğum günden itibaren İskenderun’da da ikamet etmekteyim. 2023 hedeflerine koşan Yeni Türkiye Profilinde Hatay'ımızı tüm hedeflerine ulaşmış bir şekilde taşıyabilmek için; Evladı olmaktan gurur duyduğum canım memleketimden bende aday adayı olarak karşınızdayım. Aday olsam da olmasam da her zaman davamın ve memleketimin yanında olacağım” dedi.
 
CANLA, BAŞLA ÇALIŞACAĞIM
Ecrin Nazlı İnan alkışlar arasında yaptığı konuşmada, “Mukaddes davanın kaybedeni olmaz, Yeter ki bizde varız diyelim. Allah (C.C ) biz varız diyeni görmezden gelmez. Dünyanın derdini omuzlamış giden liderimize bu kutlu davada yol arkadaşı olmaya gayret göstereceğiz. Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si ile tüm Hatay'ı kucaklayacağız ve mecliste temsil edeceğiz. Hepimizin de bildiği gibi adamlık; cinsiyet değil, şahsiyet meselesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadın oranı gerçeğinden hareketle kadın milletvekili aday adayı olarak toplumun her kesimini temsil etmek, dinlemek, sorunlara çareler aramak ve çözmek amacıyla bir adım öne çıkarak bende varım diyorum” dedi.
 
2023 HEDEFİNE KENETLENDİK
Ecrin Nazlı İnan, “Bizler, liderine tam inanmış AK kadrolar olarak, cumhur ittifakının verdiği güçle ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için girilmedik ev, çalınmadık kapı, ulaşılmadık gönül bırakmayacağız. Yüce Allah'ın bizlere bahşettiği güzel ilçemiz İskenderun’da, AK davamızı daha da yüceltmek için durmak, usanmak bilmeden çalışacağız. Burada hepimiz modern Türkiye'nin öncüsü liderimiz, cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği 2023 hedeflerine kenetlendik. Görevimiz insana hizmet. Rabbim hayırlısıysa bizlere görevi nasip etsin. Bizler sizlerin içinden çıkan, sizlerin yanında oturan ve sizler ne düşünüyorsa onu düşünmeye çalışan sizden biriyiz. Vizyonum var, misyonum var, gayem var. Benim hedefim inşallah sizlerin destekleri ile Hatay’ımızı devlette, bürokraside, eğitimde, sağlıkta, kültürde, ticarette layık olduğu noktaya getirmektir. 24 Haziran 2018 seçimlerine doğru hep beraber Yeni Türkiye idealine bundan sonra daha kararlı bir şekilde yürüyeceğiz.İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etme için, 27. Dönem Hatay milletvekilliği aday adaylığı için başvuru bizden takdir Allah’tan, tercih Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletimizdendir. Allah yolumuz hayırlı eylesin” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar