Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aday Adaylarından Başkan Seyfi Dingil'e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziran tarihinin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

Aday Adaylarından Başkan Seyfi Dingil'e Ziyaret

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Aday adayları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ayrı ayrı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dil getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bilindiği üzere bir süre önce erken genel seçim kararı alındı. Daha sonra yüksek seçim kurulu seçim takvimini açıkladı. 27'inci dönemde milletvekili aday adayı arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Partimiz tarafından yapılacak olan temayül yoklamaları ve ardından yapılacak çalışmalar ile adaylar belli olacak” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”daha sonra da genel merkezimiz aday belirlemesi yapacaklar. İnşallah partimiz, yöremiz ve ülkemiz için her şeyin en güzeli olur.24 Haziran’da genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak seçeceğiz. AK Partimizde seçimden başarılı bir şekilde çıkacaktır. Bizlerde sizlere çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaları ardından Başkan Seyfi Dingil bir süre konukları ile sohbet etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar