Skip Navigation Links

'Colours Of The' Resim Sergisi Kapıları Sanatseverlere Açıldı

'Colours Of The Summer' karma resim sergisi İskenderun Deniz Müzesi'nde düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

'Colours Of The' Resim Sergisi Kapıları Sanatseverlere AçıldıWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Küratörlüğünü Armağan Korkmaz ve Gamze Aksoy 'un gerçekleştirdiği "Colours Of The Summer" karma resim sergisi İskenderun Deniz Müzesi'nde düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.
Sergi hakkında bir açıklama yapan Armağan Korkmaz ve Gamze Aksoy, Türkiye'nin her yerinden katılan sanatçıların eserlerinin sergilendiği bir sergiyi daha sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söylediler :
"Colors Of The Summer" Karma Resim Sergimizin teması genellikle yaz renkler içeriyor. Sergiye açtığımız resimler serbest teknikle ve sadece yaz renkleri kullanılarak yapılmıştır. Bu teknikleri kullanan sanatçılarımız gerçekten çok güzel eserler çıkardılar. Hepsini gönülden kutluyoruz.
Bizler küratör olarak bu temayı belirlerken sanatçılarımızı bir-iki temayla sınırlamak istemedik. Natürmort, soyut çalışmalar, Atatürk portre çalışması ve karakalem çalışmaları var.
Bundan sonraki sergilerimiz Kapadokya Müzesinde olacak. Çok sayıda sanatçımızın katılacağı bu sergide elde edilecek gelirlerin büyük bir kısmı lösemili çocuklar yararına harcanmak üzere LÖSEV'e bağışlanacak.
2 - 10 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan sergimize bütün Hatay halkını davet ediyoruz. "
Ayrıca açılışın sonunda sergide eserleri olan sanatçılara katılım belgeleri törenle takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet