Skip Navigation Links

AKPARTİ'den En Genç Milletvekili Aday Adayı

23 yaşındaki hukukçu Ecrin Nazlı İnan, çalışma azmiyle göz dolduruyor;

AKPARTİ'den En Genç Milletvekili Aday Adayı

Politika   A+a-

 AK PARTİ’NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
 
Hatay siyasi tarihinin en genç kadın milletvekili aday adayı 23 yaşındaki hukukçu Ecrin Nazlı İnan, AK Parti Hatay Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yapar yapmaz, ziyaret programlarına hız verdi. Genç ve dinamik yönüyle dikkat çeken ve en güçlü adaylar arasında gösterilen Ecrin Nazlı İnan, aday gösterilip seçilmesi halinde, başta eğitim olmak üzere öncelikli olarak gençlerin sorunlarıyla ilgilenmek istediğini belirtiyor.
 
HEDEF ODAKLI HİZMET
Gün boyunca Erzin, Dörtyol, Payas, Arsuz ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, büyük ilgi gören Ecrin Nazlı İnan, “Ortak geleceğimiz olan Türkiye ve memleketim Hatay için ‘Hep daha ileriye” vizyonunu benimsiyorum. Ülkemiz için fedakarlık da bulunup, bu kutlu davanın bir ferdi olarak çalışmak benim için her zaman bir şereftir. Mecliste gençlerin ve kadınların sesi olmak için bu yola çıktım” dedi. 
1995 İskenderun doğumlu olan Ecrin Nazlı İnan, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi.. Eğitim süresince TÜRGEV’de ikamet eden Nazlı İnan, Hatay Genç MÜSİAD üyesi olarak önemli çalışmalara imza atıyor.
İskenderun’un tanınmış saygın işadamlarından, MÜSİAD Hatay Şubesi Sağlık Sektör Başkanı Abdullah İnan’ın kızı olan AK Parti Hatay Milletvekilli aday adayı Ecrin Nazlı İnan, hedef odaklı hizmet anlayışını benimsiyor.
 
 
AK PARTİ İLKLERİN PARTİSİDİR
İlçe teşkilat ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Ecrin Nazlı İnan, “Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağına inandığım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü yolda ilerlemek ve 24 Haziran seçimlerinde yanında yer almak istiyorum” diyerek, Ak Parti’nin ilklerin öncüsü olan bir parti olduğunu belirtti.
23 yaşındaki Milletvekili aday adayı Ecrin Nazlı İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk on birde görmek istiyoruz” sözlerini hatırlattı.
Nazlı İnan, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ve çalışmaları neticesinde, geçtiğimiz 2017 Anayasa referandumunun kabul edilmesiyle 18-25 yaşları arasındaki biz gençlere aktif siyasette yer alma adına anayasal zemin oluşturuldu. 15 Temmuz Direniş Destanında gördüğümüz gibi, biz gençler geleceğin imar edilmesinde, gerektiğinde dirayet gösterilmesinde, işleyişteki dinamizmde çok büyük önem taşıyoruz” dedi.
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde; AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar ve AK Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler, memnuniyetlerini bildirerek, Hatay Milletvekilli aday adayı Ecrin Nazlı İnan’a başarı dileğinde bulundular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet