Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bekbele Muhtarından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Teşekkür

İskenderun’a bağlı Bekbele Mahallesi muhtarı Yakup Yardımcı, mahallede yapılmakta olan hizmetler ile ilgili Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür e

Bekbele Muhtarından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Teşekkür

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi yaylası ile Bekbele yaylası arasında yol genişletme ve yeni yol açma çalışması yapıyor.
Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten Muhtar Yakup Yardımcı ,”Yapımı süren yol düzenlenme genişletme ve tefsiye çalışmaları için Başkanımız Seyfi beye ve emeği geçen belediye personeline teşekkür ediyoruz. Şuanda mahallemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yayla mahallemizde yollarda düzenleme çalışmalarımız hızla ilerliyor. Başkanımız sürekli bizimle iletişim halinde. Çeşitli nedenlerle bozulan yollarımız daha da güzelleşiyor. Bu çalışmalar bittiğinde yayla mahallelerimize ulaşım daha güzel daha kısa olacak” diye konuştu.
Her Mahalleye Eşit Hizmet
İskenderun’da her noktaya her mahalleye eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kapanan beş belde ve 11 köyde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerin aksamaması noktasından bölge muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Bizler halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Tek amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmek “diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş