Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Melekleri Yarı Final'de..

Mersin Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden HBB Spor, parkeden 64-56‘lık skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

Hatay'ın Melekleri Yarı Final'de..

Spor   A+a-

 Play-off çeyrek final üçüncü maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, parkeden 64-56‘lık skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.
 
Serinin ilk maçında rakibine kendi evinde yenilen ancak deplasmanda elde ettiği galibiyetle seriyi eşitleyen Hatay’ın melekleri, rakibini 30 Nisan Pazartesi günü Antakya Spor Salonu’nda ağırladı.
 

İLK YARI MELEKLERİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

 
Karşılaşmaya iki takım da istekli ve agresif başladı. Hatay’ın melekleri pota altından Paris ve Bahar ile sayı üretirken konuk takım hızlı hücumlarla sayı buldu ve ilk çeyrek 14-15 Mersin ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyreğe Hatay Büyükşehir Belediyespor hızlı girdi. Mitchell ve Snytsina ile farkı açan ev sahibi, rakibine sadece 7 sayı şansı tanıdı ve soyunma odasına 40-22 önde girdi.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:64-56:MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

 
Üçüncü çeyrekte etkili olan taraf konuk takım Mersin Büyükşehir Belediyespor oldu. Pota altını etkili kullanarak skor üretmeye çalışan Mersin ekibi farkı azalttı ve çeyreği Hatay Büyükşehir Belediyespor 49-37 önde tamamladı. Mücadelenin final çeyreği büyük çekişmeye sahne oldu. Mavi-beyazlılar sayı üretmek zorluk çekince maçın tamamlanmasına 05:59 kala fark 1 sayıya indi:51-50. Bu dakikadan sonra savunmadaki sertliğini arttıran ve hücumda daha efektif olan Hatay’ın melekeleri karşılaşmayı 64-56, seriyi de 2-1 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar