Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hizmetlerimiz Hız Kesmeden Devam Edecek…

Belen Belediyesi Tarafından Halilbey mahallesine yapılan Belen Belediyesi Kapalı Köy Pazarının açılış töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

Hizmetlerimiz Hız Kesmeden Devam Edecek…Web
TV

Belen   A+a-

 Açılış Programı, TBMM İdare Amiri, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder, Büyükşehir ve Belen belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Dernek Başkan ve Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Açılış töreninde açılış konuşmasını yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şu ifadelere yer verdi.
Başkan Vurucu; İlçemize kazandırdığımız ilk kapalı semt pazarımız olan Belen Belediyesi Kapalı Köy Pazarı açılış töreninde gelen misafirlerine teşekkürlerini sunan Başkan Vurucu, Öncelikle bu yerin yapımında bizlere desteklerini esirgemeyen Bahçeşehir Koleji sahiplerine ve kurulum aşamasında yoğun emek sarf eden ekip arkadaşlarımıza bir kez daha sizlerin önünde teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Pazar yerimizin yapım aşamasında birçok sorunla karlı karşıya kaldık. 2 defa şikayet ederek yapım çalışmamızı durdurdular. Ama bizler yılmadık ve kararlı bir duruş sergileyerek nihayet Köy Pazarımızı esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Buradan Esnaf kardeşlerimize ve Belenli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasın diliyorum. Dedi.
Başkan Vurucu konuşmasının devamında, buradan bir müjde daha vermek istiyorum diyerek, Şehitler Abidesi Sosyal Tesisimiz de tamamlandı açılışının kısa zaman sonra yapacağız. Kuş Gözlem Temalı Tabiat Parkımız da bitmek üzere. Hastanemiz, Futbol Sahamız, TOKİ’mizde çalışmalarımız son aşamaya geldi hayırlısıyla bu yıl çok güzel atılımlar yapacağız dedi.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’da yaptığı konuşmada İlçe genelinde yapılan yatırımlara değinerek ilçemiz inşaat şantiyesine döndü, üç okul yapımız devam ediyor, İlçe Emniyet Binamızın çalışmaları başladı. Hastanemiz, Tabiat Parkımız, Şehitler Abide Anıtımız ve Şehitler Abide Parkımız sadece kazandırdıklarımızdan bazıları. Buradan Hatay Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Milletvekili Orhan Karasayar’da yaptığı konuşmada, “Hükümet olarak ilçeler adına ne talep ettiysek olumlu karşılanarak tamamını ilçelerimize kazandırdık. Belenimizde Hastanemiz yoktu, uzun uğraşlar neticesinde Sağlık Bakanlığımıza onaylattık. Belen Pazar Yerine Kültür Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Belen Kültür Han Projemizi onaylatarak, kısa zaman sonra ilk kazmamızı vuracağız. İfadelerini kullanarak Kapalı Köy Pazarımızın Belen ilçemize hayırlı olması temennisinin ardından, Kurban kesimi, açılış töreni, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ziyaretinin ardından açılış programı sona erdi.
 
 
 
 
 
Hizmetlerimiz Hız Kesmeden Devam Edecek… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar