Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Haşere İle Mücadele İstişare Toplantısı Yaptı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Haşere ve Vektör İle Mücadele Bilgilendirme Toplantısının ikinci oturumunu İskenderun ilçesinde düzenledi.

HBB Haşere İle Mücadele İstişare Toplantısı Yaptı

Gündem   A+a-

Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu vektörlerle mücadele çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülmesi adına yapılan hizmetlerin tüm ilçelerde koordineli şekilde ilerleyebilmesi için muhtarlarla istişare gerçekleştirildi.
 
“Haşere İle Mücadeleyi Vatandaşlarımızla Yürüteceğiz”
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Prof.Dr. Mehmet Maden, “Geçtiğimiz yıllarda ilçe belediyeleri tarafından yapılan sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmaları valilik kararının ardından bu yıl itibariyle büyükşehir belediyesine devredildi.
Bu mücadeleyi kapsamlı ve bilimsel olarak yapmak için kolları sıvadık. Hatay genelinde çalışmalarımızı başlatarak, 70 bin haşere üreme noktasında tespit ve müdahalemizi yaptık. Çalışmalarımızda kullanılmak üzere temin ettiğimiz ilaçlarda bitki, hayvan ve insan sağlığını gözettik. Vatandaşların sağlığı başta olmak üzere çevremize zarar vermeden haşere ve vektörlere karşı ilaçlama çalışmalarımızı yapıyoruz. Bize düşen görev sivrisinek ve haşereyle etkin bir şekilde mücadele etmek, muhtarlarımıza düşen görev ise vatandaşımızı bilinçlendirmektir.
Bu nedenle vatandaşlarımızın konuyla alakalı bilgi sahibi olması adına hazırladığımız broşürleri, muhtarlarımızın vatandaşlarımıza dağıtmasını istiyoruz. Böylelikle konuyla alakalı hep birlikte gerekli önlemleri alarak, ekolojik dengeyide koruyarak olumlu sonuçlar alacağımızı umut ediyorum. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. En iyi, en etkili ve en ekolojik ilaçları kullanarak bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş