Skip Navigation Links

Uluçınar Spor Kulübü Moral Depoladı

Hatay 2. Süper amatör ligde mücadele eden Uluçınarspor namağlup sürdürdüğü mücadelesini Arsuz Lion King Otelde düzenlediği geceyle taçlandırdı.

Uluçınar Spor Kulübü Moral DepoladıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporseverler ve taraftarların katıldığı gecede bir üst lige 4 maç kala moral depoladı.
Kulüp Başkanı Derman Tan yaptığı konuşmada “verilen desteğin karşılık bulması için var gücümüzde çıkmaya çalışıyoruz” dedi. Derman Tan yaptığı konuşmada 256 lisanslı sporcuların bulunduğu 6 spor dalında mücadele edileceğini belirtti.
2016 yılında biz Uluslararası Genlik ve Spor Kulübünü temmuz ayında kurma kararı aldık. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve diğer kurumlar olmak üzere katkı sağlayan esnafımız ve sivil toplum kuruluşları hiç birini göz ardı edemeyecek şekilde bize katkıları oldu. Emin olun bu kulübümüze yaptığınız yardımların boşa gitmeyeceğini emin ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. En büyük hedefimiz bu gençlerimize sportif anlamda bir şeyler katmak, uluçınar spor kulübünü ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere getirebilmek için çalışıyoruz. Bu sene Hatay da amatör spor kulüplerinde Uluçınar Spor kulübü namağlup takımdır bu yıl. Kulüp ismimiz Arsuz Uluçınar ve Spor Kulübü’dür. Herkese katkılarında dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptığı konuşmada: “Arsuz ilçesinde spor kulüpleri imkanlar dahilinde desteklerine devam edecek. Gerçekten Arsuz sporcu tarlası gibi, çok sayıda sporcumuz var. 7 tane amatör spor kulübü, 1 tane bal liginde oynayan kulübümüz var. Uluçınar sporun İkinci Amatör Spor Liginde olduğunu biliyorum. 6 tane de alt branşta takım olduğunu da biliyorum. Çok kısa süre içerisinde hızlı mesafe aldılar. Bu kulüpler dışında Arsuz da okullara da baktığımız zaman çok sayıda okulumuzda özellikle ortaokul kategorisi ilkokul kategorilerde okul düzeyinde derecelerimiz var ve bir okulumuzda da Türkiye Şampiyonasına da gidiyor. Onun için hepimiz bu değerlerimize sahip çıkalım ve inşallah ulusal düzeyde bu futbolcularımız oynama fırsatı yakalayacaklar.” dedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise, Uluçınarsporun 6 farklı spor dalında göstermiş olduğu başarılarından mutlu olduğunu belirterek gençlerin spora yönlendirilmesini dile getirip konuşmasına şöyle devam etti:
“Bizler genel yöneticiler olarak mümkün olduğunca spor alanında her konuda olduğu gibi destek vermeye çalışıyoruz. Ama burada şuna çok sevindim, gördüm ki 7 kulübümüz var bunların büyük bir kısmı bal liginde, süper amatörde ve çeşitli liglerde faaliyet gösteriyorlardı. Arsuz Uluçınar Spor Kulübü sadece futbolda devam etmesin, futbolun dışındaki diğer branşlarda da yeteneği olan sporcularımız, gençlerimiz, öğrencilerimiz varsa bunları tespit edelim. Bu kulübümüzün bünyesinde bulunmayan diğer spor dallarını da açalım, gençlik spor kulübüne dönüştürelim ve sporcularımıza lisans alalım. Aldıkları başarılar karşısında da bir kısmını milli sporcu yaparız, belki bir kısmını profesyonel spor kulüplere transfer ederiz. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ile toplantı yaptık. Herkes kendi branşında öğrencileri çalıştırsın sadece öğrenci değil gençlerimizi de çalıştırsın yeteneği olan öğrencilerimizi tespit edelim. Yaklaşık 75 80 sporcu varken şu anda 200 civarı sporcu var, artmaya da devam edecek.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uluçınar Spor Kulübü Moral Depoladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet