Skip Navigation Links

“Genç Çok İş Yok” Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

“Genç Çok İş Yok” projesinin tanıtım toplantısı Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda yapıldı.

“Genç Çok İş Yok” Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Gündem   A+a-

Arsuz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sunulan, Kalkınma Bakanlığı, SODES kapsamında Hatay Valiliği tarafından desteklenen ve Arsuz Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından yürütülmekte olan “Genç Çok İş Yok” projesinin tanıtım toplantısı Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda yapıldı.
 
Proje Adı : “Genç Çok, İş Yok”
 
Bütçe : 153,270 TL
 
Proje Süresi : 12 Ay
 
Açılan Kurslar :
 
1-Aşçılık ( 30 Kursiyer)
 
2-Hijyenik Gıda Ürünleri ( 20 Kursiyer)3-Turizm Rehberliği ( 20 Kursiyer)
 
Projemiz, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı kapsamında Hatay Valiliği tarafından desteklenmektedir.
 
Amacımız: turizm sektörüyle ilintili alanlarda mesleki eğitim kursları düzenleyerek istihdamı arttırmak.
 
Kaymakam SARI konuşmasında, SODES Kalkınma Ajansı ve Dernekler Dairesi Başkanlığında çeşitli projelere destek aldıklarını ve ilaveten Avrupa Birliği, Ulusal Ajans gibi çeşitli kaynaklara proje sunduklarını, hanımlarımıza, gençlerimize ve benzeri kitlelere yönelik yetiştirilmiş elaman sayısını arttırma amacı ile proje yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
 
Kaymakam SARI, desteklerinden dolayı Hatay Valisi Erdal Ata’ ya, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ‘na , Valilik SODES Proje Koordinasyon Birimi Sorumlusu Mehmet Koca ve arkadaşlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğüne, Kaymakamlık Proje Ofisi Koordinatörleri Kübra Yıldız, Nilgün Savaş ve Mutlu Parlar’a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ayşe Sümer ve personellerine teşekkür etti.
 
Programa, Kaymakam Musa Sarı, Valilik SODES Birimi Sorumlusu Mehmet Koca, kurum müdürleri, SODES kursiyerleri ve öğrenciler katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet