Skip Navigation Links

Esnaflarımız Ekonominin Can Damarıdır!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf odalarının her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Esnaflarımız Ekonominin Can Damarıdır!

İskenderun   A+a-

 İskenderun Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iadeyi ziyarette bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”esnaflarımız ekonominin can damarını teşkil etmektedirler. Bakkallar ve bayiler odamızda kentimizde önemli görevler yapıyor. Odalarımızla katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürekli iletişim halindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarını sıkıntılarını çözmek noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Sorunlarımızın çözümü için uyumlu çalışmaya ve sorunlarımızın takipçisi olamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
İskenderun Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ise yeni bir kongre yaptıkları belirterek,”Bu çerçevede iadeyi ziyaretlerde bulunuyoruz. Sizlerin yerel esnafın yanında olduğunu biliyoruz. Market zincirleri ve avmler konusunda tavrınızı çok önemsiyoruz. Bizlerde esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet