Skip Navigation Links

HBB Kick Boks Takımı Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

HBB Kick Boks Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

HBB Kick Boks Takımı Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Spor   A+a-

4-8 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na katılan HBB Kick Boks Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Başarılı Sporcular Hatay’a Mutlu Döndü
27 ülke ve 2353 sporcunun katıldığı turnuvaya katılan HBB Kick Boks Takımı sporcuları yarıştıkları kategorilerde başarılar elde ederek Hatay’a bir kez daha gurur yaşattı.
HBB Kick Boks Takımı’nın başarılı sporcuları Kübra Aracı kendi kategorisinde 2’ncilik elde ederken farklı kategoride de 3’üncülük elde etti. Ayrıca Ebru Bildik ve Nazlı Sertel 2’ncilik, Mahmut Güler ve İzzet Özdemir de 3’üncülük elde etti.
Elde etmiş oldukları başarılarından dolayı sevinçlerini ile paylaşan sporcular, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve gereken desteği fazlasıyla verdiklerini hatırlatarak, HBB Kick Boks Takımı sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet