Skip Navigation Links

İlk talimatlar dudak ısırttı!

5/E sınıfı öğrencisi Betül Sultan Köse başkanlık makamında çocuk parklarının yenilenmesini ve bakımdan geçirilmesini, okullardaki çöp kutularının sık

Dünya   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine makamını teslim etti.
Başkan Civelek konuşmalarına ilk olarak ‘Bayramlar Kazanılmış Savaşların Taçlanmış Halidir’ sözü ile başladı. Civelek İnönü İlköğretim Okulu 5/E sınıfı öğrencilerine sizler geleceğimizin emanetçilerisiniz, onun için okumak sizler için çok önem taşıyor çünkü yarınlarımızın Öğretmenleri, Doktorları, Hakimleri, Başbakanları ve Belediye başkanları sizler olacaksınız.
Civelek bu konuşmalarını ata sözü ile öğrencilerin daha rahat anlamalarını sağlayarak ‘ Çok gezen değil çok okuyan daha bilgilidir’ şeklinde anlattı.
Nasihatlerin ardından bir günlük İskenderun Belediye Başkanı olarak seçilen İnönü İlköğretim Okulu 5/E sınıfı öğrencisi olan Betül Sultan Köse’ye makamını teslim ederek isteklerini sordu.
5/E sınıfı öğrencisi Betül Sultan Köse başkanlık makamında çocuk parklarının yenilenmesini ve bakımdan geçirilmesini, okullardaki çöp kutularının sık sık boşaltılıp dezenfekte edilmesini ve sokak köpeklerinin azaltılmasını ilgili müdürlere emretti.
Kısa süren makam başkanlığının ardından diğer öğrenciler, okul müdürü Nurettin Asil ve sınıf öğretmeni ile beraber Başkan Civelek hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet