Skip Navigation Links

'Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi'Toplantısı

Başaran insanlar hikayeleriyle ilham verecek!

'Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi'Toplantısı

Ekonomi   A+a-

 Çatısı altındaki 39 kadın derneği ile Türkiye’nin en büyük örgütlü kadın gücü olan TÜRKONFED’in, İDK Komisyonu tarafından yürütülen Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’nin bu yılki ikinci toplantısı, 27 Nisan’da Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) desteği ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) ev sahipliğinde Hatay’da düzenlenecek.
 
Başaran insanların hikayeleriyle ilham vereceği toplantıya TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı Yasemin Açık, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve KAGİD Başkanı Rana Atalay’da açılış konuşmalarıyla katılacak.
 
25 Nisan 2018- Hatay / Bünyesindeki İş Dünyasında Kadın (İDK) Komisyonu aracılığıyla, kadının iş gücüne katılımının artırılması, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi gibi alanlarda projeler gerçekleştiren Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’nin bu yılki ikinci toplantısı “Başaran İnsanlar” teması ile Hatay’da gerçekleştirecek.
 
TÜRKONFED üyesi DASİFED ve KAGİD ev sahipliğinde, 27 Nisan tarihinde, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tayfur Sökmen Kampüsü’nde düzenlenecek toplantıda açılış konuşmalarını Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İDK Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve KAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Rana Atalay yapacak.
 
“Başaran İnsan Hikayeleri” konulu panel düzenlenecek
 
Gazeteci, Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun “Yapabilirsin” filminin gösteriminin yapılacağı Hatay toplantısında, Ankara Üniversitesi Maliye Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Hakkı Yılmaz, “İş Hayatında Kadın: Yerel Yönetimler ve İş Yerlerinde Uygulamalar” adıyla bir sunum gerçekleştirecek.
 
Toplantıda ayrıca, Idecon Idea & Congress Kurucusu ve Direktörü Yaprak Yapsan, “Girişimcilikte Dijitalleşme ve Sosyal Medya Kullanımı” adıyla bir konuşma yapacak. Toplantıda, A Plus Dergisi Yazarı Yasemin Mıstıkoğlu, Uğur Yaldız Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Yaldız ve KEBO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çiğdem Kıral’ın katılımıyla, Başaran İnsan Hikayeleri konulu bir de panel düzenlenecek. Panelin ardından ise, “Bölgenin Başarılı Girişimci Kadını Ödülü” töreni düzenlenecek ve başarılı iş kadınları ödüllendirilecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet