Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Melekleri Mersin'i Elinden Kaçırdı

HBB Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kendi sahasında konuk etti.

Hatay'ın Melekleri Mersin'i Elinden KaçırdıWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin ilk Play-off karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kendi sahasında konuk etti.
 
Sezon boyunca sergilediği başarılı performanslarını bu seride de devam ettirmek isteyen mavi-beyazlılar, karşılaşma boyunca rakibini zorlayan ataklarda bulundu. İlk üç çeyreği kıl payı fark ile geride tamamlayan Hatay’ın Melekleri son dakikalarda bulduğu sayılarla farkı kapatmasına rağmen son 2 hücumda eli boş döndü. Hücumda çok top kaybeden HBB’li sporcular karşılamayı 75-78 mağlup tamamladı ve seriye 1-0 yenik başladı.
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kilisli, HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramadan Sever, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda taraftar, oynanan play-off mücadelesini tribünden izleyerek destek verdi.

PLAY-OFF SERÜVENİNE HENÜZ YENİ BAŞLADIK

HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden oynanan karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmede, “Takımımız güzel bir mücadele sergiledi ancak istediğimiz sonucu alamadık. Maç esnasında Hülya Çoklar adlı oyuncumuz sakatlık geçirdi. Umarız biran önce toparlanır. Play-off serüvenine daha yeni başladık yolumuza devam edeceğiz ve iyi sonuçlar almak istiyoruz. Bu yolculuğumuzda seyircilerimizin de desteğini daima yanımızda görmek istiyoruz.
Hatay'ın Melekleri Mersin'i Elinden Kaçırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş