Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arsuz’da Coşkuyla Kutlandı

Arsuz Kaymakamı Musa SARI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuk Kaymakamlara devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arsuz’da Coşkuyla Kutlandı

Gündem   A+a-

Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam İlkokulu Müdürü Bekir ÇETİN ve 4. sınıf öğrencilerini makamında kabul eden Kaymakam Musa SARI, Kaymakamlık makamını minik öğrencilere devretti. Bir süre Kaymakamlık makamında oturarak Kaymakam Musa SARI ile sohbet eden minik öğrencilere Kaymakam SARI hediye takdim etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam SARI öğrencilere başarı dileklerinde bulundu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Kent Meydanı Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulması ile başladı.
 
Kent Meydanında hazırlanan programla devam etti. Tören halkın ve öğrencilerin bayramının kutlanması, Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ve günün anlam ve önemini belirten Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ ’un açılış konuşmasının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu ront ve dans gösterileri, halk oyunları ve şiirlerin okunması ile devam etti. Bayramın sahibi çocuklar gönüllerince eğlenerek bayramlarını büyük bir coşkuyla kutladı. Turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle tören sona erdi.
Törene, Arsuz Kaymakamı Musa SARI, Garnizon Komutanı Albay Cengiz ÇOBAN, Belediye Başkanı Nazım CULHA ve eşi Selda CULHA, Kurum Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar