Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Işıl Aydınlatma Hizmete Girdi

Mağaracık Mahallesi Muhtarı Sayım Arslan’a ait Işıl Aydınlatma Arslan Elektronik Mağazası Törenle hizmete girdi.

Işıl Aydınlatma Hizmete Girdi

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Mahallesi Aspendos yolu üzerinde faaliyet gösteren mağaza, baştan başa yenilenerek yeni ve daha modern bir mekanda hizmete girdi.
Açılış törenine, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Samandağ İlçe başkanı Av. Turgay Abacı, AK Parti Samandağ İlçe başkanı Selahattin Yeter, İyi Parti Samandağ İlçe Başkanı Seyran Miçooğulları, Başkan yardımcıları; M. Ali Kamacı, Mehmet Yıldız, Esnaf Odası başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Sait Kahiloğulları, Kadın Danışma Derneği başkanı Hülya Nehir ve çok sayıda kişi katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Işıl Aydınlatma Arslan Elektronik sahibi Sayım Arslan aydınlatma sektöründe yılların verdiği tecrübeye sahip olduklarını ifade ederek, “Yeni Eken Elektrik olarak, Tarzım Avize vatandaşlarımıza geniş ürün yelpazesi ile hizmet vereceğiz. Günün trendlerine uygun, kaliteli ürünleri uygun fiyatlar kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyoruz.
Bu seviyeye gelmesinin en büyük pay sahibinin ailesi olduğunu söyleyen Arslan “ Öncelikle bana her zaman her konuda yardımlarını esirgemeyen aileme teşekkür ediyorum” dedi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Samandağ belediye başkanı Mithat Nehir, İlçemizin günden güne geliştiğini, bugün 3 açılış gerçekleştirdiğini, her yeni bir açılışın İlçemize istihdam yarattığını söyleyerek işyeri sahibi Mağaracık Mahallesi Muhtarı Sayım Arslan’a başarılar diledi.
CHP Hatay İl başkanı Servet Mullaoğlu " ışıl aydınlatma aslan elektronik mağazasının açılışı gerçekleştiriyoruz. Mağazanın işyeri sahibine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlimiz yeni bir işyeri kazanıyor. İnşallah hayırlı kazançlara vesile olur" dedi.
AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter, Işıl Aydınlatma Arslan Elektronik mağazası sahibi Sayım Arslan’ı tebrik ederek hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar