Skip Navigation Links

HBB Hatay’ın Sahil Temizliği İçin Kolları Sıvadı

Hatay Büyükşehir Belediyesi her yıl yaz sezonunda olduğu gibi 2018 yılı yaz başlangıcında da sahil temizliğine başladı.

HBB Hatay’ın Sahil Temizliği İçin Kolları Sıvadı

Yaşam   A+a-

Sıcak havaların gelmesi ile serinlemek amacıyla sahillere akın edecek olan vatandaşların temiz sahillerde vakit geçirebilmesi amacıyla çalışmalara başlayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ilk etapta bünyesinde çalışan 85 personel ile sahil temizlik çalışmalarının startını verdi.
Sahillerde ambalaj atığı, çöp ve yabancı maddelerin özenle seçilerek toplandığı çalışmalara traktörler vasıtasıyla çalışan kum eleme makinaları da katılıyor. Özellikle Asi Nehri ve derelerin denize döküldüğü noktalarda çalışmaları yoğunlaştıran ekipler akarsuların denize, denizden de dalgalar vasıtasıyla sahillere taşınan kirliliği bertaraf etmek için özverili çalışma gerçekleştiriyor.
Sahiller ile birlikte balıkçı barınaklarının da rutin temizliğini gerçekleştirecek olan ekipler, balıkçı esnafının daha temiz ve düzenli görünüme sahip ortamda çalışmasını sağlıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından sahil temizliği ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada, çalışmaların amacının Hatay halkı ve kente misafir olan yerli-yabancı turistlerin atıklardan arındırılmış, temiz sahillerden denize girmeleri ve dinlenebilmelerini sağlamak olduğu belirtildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet