Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’li Sanatçılar İlham Vermeye Devam Ediyor!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanları, dinleyicileri mest etti.

İSTE’li Sanatçılar İlham Vermeye Devam Ediyor!

Kültür Sanat   A+a-

 17. Afyonkarahisar Uluslararası Klasik Müzik Festivali ile 4. Uluslararası Adıyaman Müzik Festivali’ne davet edilen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanları, dinleyicileri mest etti.
 
Hüseyin BAŞKADEM’in Genel Sanat Yönetmeni olduğu 17. Afyonkarahisar Uluslararası Klasik Müzik Festivali’nde Afyon ve Prag arasındaki sanat işbirliği ile İngiltere, Belgrad ve Fransa’dan da pek çok ünlü sanatçı konuk olarak ağırlandı. Dünyaca ünlü müzisyenler programda sanatseverlerle buluştu. Yoğun bir içeriğe sahip olan festival kapsamında; İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Piyanist Buğra ÇANKIR, verdiği piyano konseri ile dinleyicilerini kendine hayran bıraktı. Piyanist Buğra ÇANKIR’a daha sonra İskenderun Teknik Üniversitesi Sanatçı Öğretim Üyesi Şehrinaz GÜNDÜZ klarnetiyle eşlik etti.
 
Afyonkarahisar’daki festivalden sonra, Özgür OĞUZ'un Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği 4. Uluslararası Adıyaman Müzik Festivali’ne de katılan İSTE Öğretim Görevlileri, Adıyaman Filarmoni Orkestrası ve Kültür Bakanlığı Desteği ile pek çok ünlü sanatçıya ev sahipliği yapan festivalde; dünyaca ünlü müzisyenler eşliğinde gerçekleştirilen programlarda sanatseverlerle buluştu. Festival kapsamında Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Sahnesi’nde Trio Grubu Üyeleri; Öğretim Elemanı Buğra ÇANKIR, Öğretim Görevlisi Eren KAYSAR ve Sanatçı Öğretim Üyesi Şehrinaz GÜNDÜZ konser verdi. Sanatçı akademisyenler, konserin ardından Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi’nde yetenekli öğrenciler ile bir araya gelerek İSTE’yi tanıttılar ve öğrencileri kariyerleri için İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’na davet ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar