Skip Navigation Links

Seramik Kaplama Yaptır Rahat Et !

Otomobilleri çizik ve güneş yanıklarına karşı koruyan ve son dönemde araç sahiplerinin tercih etmeye başladığı 'seramik kaplama',büyük ilgi görüyor.

Seramik Kaplama Yaptır Rahat Et !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Otomobilleri çizik ve güneş yanıklarına karşı koruyan ve son dönemde araç sahiplerinin tercih etmeye başladığı "seramik kaplama", büyük ilgi görüyor.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz ay hizmete giren işletmeciliğini Filiz Korkmaz’ın yaptığı Şehit Pamir Caddesi 3 No’lu Sağlık Ocağı ve Verem Savaş Dispanseri yanında hizmet veren Auto Ceren, oto yıkama, oto kuaför, araç bakımı, seramik kaplama başta olmak üzere, kaporta koruma ürünlerinde de hizmet veriyor.
Auto Ceren işletmecisi Filiz Korkmaz, araçlarda gerçek korumanın sağlanması için kullanılan malzemenin kaliteli olması gerektiğini söyledi.
Uygulamayı gerçekleştiren personelin de eğitimli olması gerektiğini anlatan Korkmaz, araçlarda seramik kaplamanın dış yüzey boyada yıpranmayı neredeyse tamamen engellediğini kaydetti.
Dış yüzeye uygulanan işlemle, otomobilin boyasının, ağaç dalı, anahtar ve benzeri ince uçlu aletlerin neden olduğu ince çizikler ile güneş yanıklarına karşı korunduğunu belirten Filiz Korkmaz, "Seramik kaplama, koruma dışında otomobilin daha parlak görünmesini de sağlıyor. Bu uygulamayla sadece otomobilin yüzeyi korunmuyor, yıpranmadan dolayı doğan değer kaybı da ortadan kalkıyor. Kaplama küçük çiziklerin oluşmasına engel olur. Sadece seramik çizileceği için boya zarar görmez." dedi.
Filiz Korkmaz, normal şartlarda çamurluğunda oluşan çizik için yapılacak lokal boyanın otomobilin değerini 2-3 bin lira aşağı çekeceğinin altını çizerek, seramik kaplamanın ise değer kaybını engelleyip, otomobile artı değer katacağını ifade etti.
Uygulamanın profesyonel bir ekip tarafından yapılması gerektiğini, aksi halde oluşacak hava kabarcığı ve kabarma nedeniyle kaplamanın fayda değil otomobile zarar vereceğine dikkat çeken Filiz Korkmaz, işlemin iyi uygulanmaması durumunda çıkarmak için zımpara gerekeceğini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
Seramik Kaplama Yaptır Rahat Et ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet