Skip Navigation Links

ALADAĞ Süpermarket 3. Şubesi Karaağaç’da Açıldı!

İskenderun’da yıllardır toptan gıda ve market işini başarıyla yürüten Aladağ ailesine ait kentimizin yerli markası ALADAĞ süpermarketler zincirine bir

ALADAĞ Süpermarket 3. Şubesi Karaağaç’da Açıldı!

Ekonomi   A+a-

İskenderun’da yıllardır toptan gıda ve market işini başarıyla yürüten Aladağ ailesine ait kentimizin yerli markası ALADAĞ süpermarketler zincirine bir halka daha eklendi.
Edip Aladağ ile evlatları Zekeriya, Sinan ve Sedat’a ait, İskenderun Barbaros Mahallesinde ve Mustafa Kemal mahallesinde faaliyet gösteren Aladağ Süper Marketlerinin 3. Şubesi Karaağaç mahallesinde törenle açıldı.
Karaağaç mahallesi, Arsuz yolu üzeri, eski belediye binası civarında hizmete açılan Aladağ Süpermarket’in görkemli açılış törenine, HBB başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, HESOB başkan vekili Uğur Fırat, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Lokantacılar ve Pastacılar Odası başkanı Hidayet Şahinoğlu, Arsuz Belediye Başkan vekili Abdullah Hançer, GÜÇSİAD Hatay şubesi ve İSTUDER başkanı Sabahattin Uygun, CHP ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Piri Reis Mahallesi muhtarı Sabit Dreyfioğlu, HBB bölge Koordinatörleri Edip Kaynar, Ahmet Serhat Beydilli, Hasan Bıçakçı, HBB bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan. Bazı STK ve Siyasi parti temsilcileri, işadamları ile Aladağ ailesinin dost ve akrabalarından oluşan çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan HBB Başkanı Lütfü Savaş, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Aladağ ailesine hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Savaş kalabalığa yönelik yaptığı konuşma sırasında Arsuz ilçesi Karaağaç ve Nardüzü Mahallesi sakinlerine, yıllardır beklenen altyapı konusunda sürpriz bir açıklama yaparak ilk kez tarih verdi ve 15 Mayıs tarihinde ihaleye çıkılacağını müjdeledi.
Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek işyeri törenle hizmete açıldı. Davetlilere süpermarketin açılış töreni sırasında kokteyl ikramı yapıldı, birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet