Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Koltuğunu 3.Sınıf Öğrencisi Egemen Öz’e Devretti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır” dedi.

Başkan Seyfi Dingil Koltuğunu 3.Sınıf Öğrencisi Egemen Öz’e Devretti

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak 3.sınıf öğrencisi Egemen Öz’e devretti.
Atatürk İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencisi Egemen Öz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Başkanlık koltuğunu devraldı.
Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Egemen Öz isimli öğrenci,”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu günüdür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. Bu yüzden bayramımıza sahip çıkmamız gerekir. 23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünyada tek bir çocuk bayramı vardır. 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu.
Çocukların bayramını kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Geleceği çocuklarımızla gençlerimizle ve halkımızla inşa edeceğiz” diyerek gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi verdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
Ziyarete Atatürk İlk Okulu Müdürü Yahya Demirel ile (3-A) sınıf öğretmeni Elif Horata ve öğrencilerde hazır bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar