Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ'da Coşkulu Fener Alayı ve Yürüyüş

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi organizasyonuyla Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi

Samandağ'da Coşkulu Fener Alayı ve Yürüyüş

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi organizasyonuyla ,23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Fener Alayı 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı yürüyüşü gerçekleştirildi.22 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Samandağ Cumhuriyet alanında başlayan yürüyüş belli bir güzergah üzerinden tekrar aynı alan dönülmesiyle son buldu. 75.yıl Parkında toplanılarak Dr. Alaattin CİLLİ Caddesi-İnönü Caddesi –Ahmet Yesevi Caddesi- Sivas Şehitleri Caddesi-Cumhuriyet Caddesi –Muammer Aksoy caddesi üzerinden tekrar 75. Yıl Cumhuriyet Meydanına gelinmiş oldu.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Emniyet Müdürü Mustafa Ateş, Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Av.Meltem Ahraz Nural, SGK Müdürü Gülay Ateş,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Belediye Meclis Üyeleri , Stk temsilcileri ,Samandalıların katılımıyla görkemli bir fener alayı ve yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir yaptığı konuşmada:”Atalarımız bu ülkede daha rahat rahat ,refah içinde,özgürce yaşayalım diye canlarını ortaya koydular. Bugün bize düşen görev bu ülkede birlikte yaşamayı savunmak,ülkemizin selametine hizmet etmek boynumuzun borcudur.Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim .Yüreğinize sağlık. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a bizlere katkılar sunduğu, bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatmek Müdürü Yüksel Coşkun Bey’e ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. “ifadelerine yer verdi.
Etkinlik Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla sona erdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş