Skip Navigation Links

Başkan Nehir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Kutladı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Başkan Nehir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Kutladı

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Mithat Nehir, mesajında:
“Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyet’ini kurma yolunda atılmış en büyük adımlardan biri 23 Nisan 1920’de ülkenin saltanattan kurtulmasının, demokrasinin, ulusal bağımsızlığın ve halk egemenliğinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının yıldönümüdür.
23 Nisan 1920 tarihi, halk iradesini üstün kılan, laik, demokratik, çağdaş Cumhuriyet rejimini getiren günü simgelemektedir. 23 Nisan; Demokrasinin, ulusal bağımsızlığın ve halk egemenliğinin simgesidir. Bağımsızlık ve İstiklaldir. Demokrasidir.
23 Nisan tarihini ülkemiz için özel, önemli ve ayrıcalıklı kılan bir başka neden de Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, bugünün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiş olmasıdır. Bu bayram, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün geleceğin sahipleri çocuklara verdiği değerin, duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında temennim; tüm çocukların çocukluklarını gerektiği gibi yaşayarak ileri yaşlara ulaşmaları, çocuk gelinlerin, çocuk işçilerin, şiddetin, olumsuzlukların tamamen ortadan kalkmasıdır.
Bugün bizlere düşen görev, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve parlamenter laik, demokratik Cumhuriyet değerlerini yaşatmak olmalıdır.
Aydınlık yarınlarımızın temsilcileri sevgili çocuklarımızın bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet