Skip Navigation Links

ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz Dönemi…

ATSİAD'ta bayrağı aynı zamanda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu devraldı.

ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz  Dönemi… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği’nde bayrağı aynı zamanda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu devraldı.
Züher Bulgurcu’nun işlerinin yoğunluğundan dolayı başkanlık görevinden istifa etmesi üzerine, teamüller gereği Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz ATSİAD’ın başkanlık görevine getirildi.
2019 yılı Ocak ayında yapılacak ATSİAD kongresine kadar görev yapacak Yusuf Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Cemal Saçan, Mehmet Ali Bulut, Sedat Yıldız, Fatin Bereketoğlu, Faruk Rende, Haşim Sağır, Mithat Ceritbinmez, Galip Biçer, Mehmet Parlar, Salim Köybaşı ve Gülden Özdemir.
Akdeniz Tüccar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz, yeni yönetim kuruluyla yaptığı ilk toplantı öncesi açıklamada, derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Başkan Yılmaz açıklamasında, ATSİAD’ın şu an Şehir Kulübü olarak hizmet veren binaya önümüzdeki hafta içinde geçerek, çalışmalarını bu adreste yürüteceklerinin müjdesini verdi.
 
 
 
 
ATSİAD’ta Yusuf Yılmaz  Dönemi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet