Skip Navigation Links

Başkan Yavuz, Yapılan Hizmetleri Yerinde İncelemeye Devam Ediyor

Hizmetin her alanında ve her anında yer alan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe genelinde devam eden hizmetleri rutin olarak yerinde inceleme

Başkan Yavuz, Yapılan Hizmetleri Yerinde İncelemeye Devam Ediyor

Ekonomi   A+a-

Bu bağlamda, Belediye Başkan yardımcısı Ali Kurter, Belediye Meclis üyesi Reşit Koşun, alım satım müdürü Mulla Eroğlu ve Fen İşleri Müdürü Kamil Melek ile birlikte Küçük Sanayi esnafıyla istişarelerde bulunarak sanayi yolunun yapılması ve çevre düzenlemesi ile ilgili incelemelerde bulundu.
Ayrıca, yapımı devam eden araç muayene istasyonunda incelemeler de bulunan Başkan Yavuz, Araç muayene istasyonunun son durumu hakkında Tuv-Türk yetkililerinden bilgi aldı. Yapılan bilgi alışverişinin ardından, araç muayene istasyonunun 2018 Mayıs ayının ilk haftalarında hizmete sunulmasının hedeflendiği belirtildi.
Burada ki incelemelerin ardından, Kamyoncular Dernek Başkanı Oğuz Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Yavuz, Derneğin giriş ve çıkış yolları ile ilgili istişarede bulundu.
Cadde ve sokaklara ayrı bir önem veren Başkan Yavuz, bu bağlamda Hassa Caddesi kaldırım ve refüjlerinin yenilenmesinde kullanılacak olan Kilit ve bordür taşı için ön çalışmalarda bulundu.
Yapılan incelemeler esnasında açıklama yapan Başkan Yavuz; “Sınırımızda yaşanan sıkıntılara rağmen, hamdolsun belediyemizin rutin hizmetlerini, hayata geçirmiş olduğumuz önemli projelerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz.
Havaların ısınması ile birlikte özellikle Asfaltlama ve parke taşı döşeme işlerimiz hız kazanmaya başladı.
Kırıkhan’ımızın güzel insanları hizmetin en iyisine layıktır. Onlar için ne yapsak azdır.
İnşallah önümüzdeki günlerde ve aylarda Kırıkhan’a yakışan daha güzel hizmetleri de ilçe halkımıza sunmaya çalışacağız” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet